PowerThinking

logo-powerthinking-2016-web

PowerThinking is een methode die ik zelf heb ontwikkeld. Het is ontstaan vanuit de wens om mijn eigen creatiekracht structureel in te zetten om het leven te creëren dat ik wenste, in plaats van het leven mij maar te laten overkomen.

In januari 2006 ben ik begonnen aan een 18 maanden durende reis om de wereld. Tijdens deze reis heb ik bijzonder veel geleerd en ontelbare ervaringen opgedaan. De persoonlijke en materiële vrijheid die ik tijdens deze reis heb ervaren, wil ik maximaal in mijn dagelijks leven terug laten komen.  Dit laatste valt vrienden en collega’s op waardoor ik  regelmatig de vraag krijg hoe ik mijn business en mijn leven er omheen heb opgebouwd en hoe ik mijn leven zo succesvol houdt.

Door tweewekelijkse PowerThinking sessies met mijn goede vriendin en PowerThinking partner Ank Hendriks, creeer ik het leven dat ik wens, zoals ik het wens te beleven.
De resultaten zijn werkelijk verbluffend: Ik een aantal jaren tijd heb ik een succesvolle praktijk en business opgebouwd, hoef ik nooit meer aquisitie te plegen voor mijn free lance werk als arts, heb ik achtereenvolgens 3 keer een huis gevonden dat precies bij mijn wensen pastte op dat moment, heb ik een danspartner gekregen en kan ik met een langdurige enkel- en knieblessure 3-4 uur achter elkaar dansen en heb ik een heerlijke liefdespartner die mij iedere dag steeds gelukkiger maakt. Dit zijn de grote stukken die ik zo kan noemen. Er zijn daarnaast ontelbare kleine ‘toevalligheden’ die ik nu al lang niet meer toevallig noem die mijn leven vullen met wonders.

Wat is PowerThinking

PowerThinking is een cursus die ik zelf heb ontwikkeld: een combinatie van alles wat ik in mijn leven als nuttig en effectief heb ervaren. Ik deel een geheim in deze cursus die vroeger alleen de invloedrijke zakenmannen en beleidsmakers kenden. In een online omgeving leer je doro middel van videos en een presentatie in 7 stappen hoe je je leven in eigen hand neemt.

Het leuke aan deze methode is, dat het moeieloos is en heel erg leuk om te doen. Je droomleven creëren dient immers leuk te zijn, nietwaar?

Tijdens deze online cursus leer je hoe je:

  • zelf je leven in handen neemt zonder hard te hoeven werken
  • krachtige verzoeken maakt
  • dit proces met support van anderen bekrachtigt
  • heel veel plezier kunt beleven met dit gemakkelijke systeem
  • de meest voorkomende valkuilen ontdekt en vermijdt
  • je leven binnen één jaar een compleet ander wending geeft.

Wat is het verschil met andere visualisatiemethoden?

Het grote verschil tussen deze techniek en andere visualisatiemethoden is dat je bij PowerThinking niet alléén werkt. Je deelt je verzoeken met anderen die je ondersteunen in jouw creatie met behulp van hun eigen visualisatievermogen. Het is werkelijk ongelofelijk hoe krachtig je creëert als je je krachten bundelt….dat kan je alleen begrijpen door het te ervaren.

Het geheim van succes

Het geheim tot levensgeluk zit in ieder mens, deze training helpt je dit op te sporen en te gebruiken. Alles begint met een idee. Er is potentie, er is creativiteit en samen vermenigvuldigt deze power zich veelvoudig. PowerThinking brengt alles samen en samen kom je ver. Als je alle adviezen opvolgt zoals ze in de lessen worden aangegeven zal je nog vóórdat het cursusjaar om is hele tastbare bewijzen hebben van de werkzaamheid van dit systeem. Je zult daarna niets anders meer willen. En daar gaat het mij om. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

De eerste 3 lessen zijn GRATIS

In de geschiedenis zijn er vele bewijzen van mensen die bijzonder succesvol zijn geworden doordat ze deze geheimen gebruikten in hun leven: Andrew Carnegie, Winston Churchill, Henry Ford, Thomas Edison zijn allemaal succesvol geworden met behulp van dit geheim.  Wil je hier meer over weten? Geef je dan op voor de drie gratis lessen via www.powerthinking.nl

Succes betekent niet persé materieel gewin

Iedereen heeft de potentie om succesvol te zijn. Met succes doel ik niet alleen op materiële zaken. Dat zou kortzichtig zijn. Natuurlijk heeft geld een bepaalde rol in ons leven en als je gemakkelijk in dit leven wil bewegen, dient er meer geld binnen te komen dan er aan de andere kant uit gaat.
PowerThinking stelt je in staat om op elk vlak van je leven overvloedig te zijn. Het is aan jou om te kiezen wat jij wenst te creëren. Dit kan een goede gezondheid zijn, een gelukkig privéleven, financiële vrijheid, tijd om leuke dingen te doen, kinderen die goed opgevangen worden na school, noem het maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken, of jij kunt ermee aan de slag. Dat is juist het mooie van deze techniek. JIJ schept het leven dat bij JOU past en niemand zal je daarop veroordelen of op andere gedachten proberen te brengen.

Neem de eerste stap

Als mens is het je gegeven om gelukkig te zijn. Dit is je geboorterecht. Het gebeurt maar al te vaak dat we in omstandigheden terechtkomen waardoor we deze basiskennis vergeten. Met de trainingen van PowerThinking leer je snel en gemakkelijk jouw ideale leven te verwezenlijken waarin jijzelf en anderen zich goed voelen.

PowerThinking is een integraal onderdeel van de intensieve trajecten die ik aanbied. Ik kan me geen behandeltraject zonder deze cursus meer voorstellen. Je voortgang wordt zo enorm gesteund door de kennis die je in deze cursus opdoet!

Mocht je niet willen kiezen voor een intensief ademtraject, dan kan je ook de PowerThinking cursus los volgen.

Deelnemen aan PowerThinking kan eenvoudig voor een bedrag dat een keer per maand wordt afgeschreven totdat de cursus klaar is. Geef je op via www.powerthinking.nl als je vandaag nog met je eerste gratis PowerThinking les wilt beginnen.

Nu ik dit met jou kan delen, komt mijn grote wens uit. Samen bereiken we veel meer dan jij en ik alleen voor elkaar kunnen krijgen. Op deze manier creëren we samen een mooiere wereld.

Share