Healing en Reading

Een mens is meer dan alleen een lichaam. In de reguliere geneeskunde onderscheidt men het lichaam en de geest, waarbij ons als arts geleerd wordt dat beide systemen niet onafhankelijk van elkaar gezien kunnen worden.

"

In verbinding

Helaas, is het echter vaak zo dat er in de reguliere geneeskunde meer aandacht wordt besteed aan het fysieke lichaam, waardoor de aandacht voor de geest nauwelijks of vaak pas veel later in het proces aan bod komt. Naar mijn gevoel missen we daar een belangrijk aspect in het helingsproces. Een mens is immers pas heel, als alle delen met elkaar in verbinding staan.

Natuurlijke balans

Naast het fysieke lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Hierin onderscheiden we de aura en de chakra’s. Deze zijn voor de getrainde persoon zichtbaar en de informatie die hierin opgeslagen wordt, kan veel over je vertellen.

Indien er in de chakra’s of de aura iets blokkeert, kan de energie niet goed doorstromen waardoor er onbalans in je systeem kan ontstaan. Deze onbalans kan zich op verschillende manieren uiten. Lichamelijke klachten kunnen hiervan een uitingsvorm zijn.

Tijdens een healing of een reading zit je rustig op een stoel waarbij je verder niets hoeft te doen.

Lees hier meer over de verschillende methodes die ik hanteer:

Healing

 Liever dan over ziekte te praten en hoe we deze ziekte ‘beter’ kunnen maken, ben ik van mening dat het veel gezonder is om de balans te herstellen. Ons lichaam en onze geest weten namelijk als geen ander hoe het deze staat weer kan bereiken. Tijdens een healing help ik bij dit proces.

Ziekte is vaak ook een signaal van ons lichaam om aan te geven dat we uit balans zijn. Op het moment dat we ‘tegen’ een symptoom of ziekte gaan vechten, versterken we dit signaal alleen maar. Door deze signalen van het lichaam te zien als boodschappers die ons naar een bepaalde wijsheid leiden, kunnen ze de deur openen voor verandering.

Tijdens een healing help ik het lichaam en het energiesysteem zich zijn eigen zelfhelend vermogen te herinneren, waardoor de natuurlijke balans weer hersteld kan worden.

Ik heb mijn opleiding bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht gevolgd waar ik 4 jaar heb gestudeerd tot gecertificeerd healer. Deze opleiding betrof naast 3 basis energetische cursussen alle 4 de bestaande healingcursussen, aangevuld met cursussen in wezenlessen en vrouwenenergie. Daarnaast heb ik vele facultatieve cursussen gevolgd bij zowel het CLI als bij Jonette Crowley. Ik volg jaarlijks onderwijs, zodat ik continu een nieuwe verdieping aanbreng in mijn werk.

Pranic Healing

Bij Pranic Healing wordt er gewerkt met prana (levensenergie) om de fysieke, mentale en emotionele lichamen in balans te krijgen. Bij deze techniek raak ik je niet aan. Deze techniek kan dus heel goed live evenals online ontvangen worden.

De principes van Pranic Healing liggen in de Chi Gung en zijn gebaseerd op het werk van Grand Master Choa Kok Sui, een Filipijnse meester van Chinese afkomst die voor zijn overlijden een weelde aan kennis heeft achtergelaten. Master Choa Kok Sui was van mening dat alleen goed onderzochte methoden gebruikt mochten worden. De healingstechnieken van Pranic Healing zijn dus onderbouwd met degelijk, wetenschappelijk onderzoek en beproefde technieken.
Ik heb me sinds 2019 in de Basic en Advanced Pranic Healing bekwaamd.

Deze combinatie van healingtechnieken maakt mij een veelzijdige healer waarbij ik precies die techniek kan toepassen die voor jou op ieder moment het meest geschikt is.

Soul Body Fusion

Onze ziel is onze verbinding met de rijkdom en kracht van de universele bron. Als je ziel en je lichaam niet volledig met elkaar communiceren, kan je niet de persoon zijn die je bedoeld bent om te zijn.

Levenstrauma’s, misbruik en teleurstellingen in ons leven kunnen ervoor zorgen dat onze ziel en lichaam niet goed gesynchroniseerd zijn. Daardoor kunnen we onze kracht niet volledig bereiken.

Soul Body Fusion® is een simpel en snel proces dat je lichaam op cellulair niveau klaarmaakt om jouw licht in al zijn volledigheid te bevatten. Deze techniek maakt het mogelijk voor jou om je licht volledig te belichamen. Net als met de adem is het hierdoor mogelijk dat lang bestaande klachten zichzelf oplossen. De veranderingen zijn blijvend. Dit proces is als eerste door Jonette Crowley beschreven en het wordt in haar boek uitvoerig uitgelegd. Het is mogelijk om deze techniek te leren om op jezelf of anderen te gebruiken.

Soul Body Fusion® wordt in drie sessies gegeven. De eerste sessie is op de praktijk en duurt ongeveer 45 minuten. Eén week daarna en twee weken daarna (dus drie weken na de eerste sessie) zal ik je de vervolghealingen op afstand geven.

Kijk voor meer informatie over Soul Body Fusion® op www.soulbodyfusion.com.

Reading

Reading is het lezen van je energie. Dit kan een algemene beschrijving zijn, of aan de hand van een specifieke vraag.

Tijdens mijn opleiding tot reader is mij duidelijk geworden dat reading feitelijk niets anders is dan het communiceren met dat deel van jou dat alle wijsheid heeft voor jouw leven.

We zijn ons er vaak niet van bewust dat we deze wijsheid hebben en dan is het nuttig om het via een ander te horen.

Door een reading kun je meer duidelijkheid krijgen over wat zich in je leven afspeelt, waar je obstakels liggen en hoe jij je daartoe verhoudt. Je kan dan tot je eigen inzichten komen.

Na een reading krijg je een korte healing. Op die manier kun je de ontvangen informatie rustig de juiste plek laten vinden.

Je krijgt een geluidsopname van de reading mee naar huis, zodat je deze op een later tijdstip nog eens kan beluisteren.

Mijn missie

In mijn werk en leven combineer ik de traditionele geneeskunde met holistische technieken, zowel in mijn rol van arts als van naaste van kankerpatiënten. Mijn opleidingen en mijn ervaringen hebben mijn visie op ziekte en heling gevormd. Mijn missie is om (kanker)patiënten en hun familie optimaal te ondersteunen en begeleiden, met technieken die werken op alle lagen van het zijn als mens. Ik maak graag kennis met je.

Blijf geïnspireerd

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.