Het Presence Proces

presence-proces

Dit persoonlijk ontwikkelingsprogramma brengt je tot diepgaande innerlijke vrijheid. Gemak en vreugde zijn het gevolg.

Aan de hand van het boek van Michael Brown wordt je 10 weken lang aan de hand genomen tot de kern van  klachten die je ervaart.

In dit proces doe je twee keer per dag ademoefeningen, je leest weekelijks een hoofdstuk in zijn boek en een wekelijkse affirmatie ondersteunt je in het proces.

Volgens dit proces daal je af naar de emotionele imprints die je in je jonge kinderjaren hebt gemaakt. Deze imprints zijn de kern van belemmerende factoren in je huidige leven. Met behulp van de dagelijkse ademoefeningen, de affirmaties en aanvullende oefeningen in het boek pel je laag voor laag alle belemmeringen af die er momenteel voor zorgen dat je niet vrij en vreugdevol in het leven staat.

Door dit proces te combineren met regelmatige, volle ademsessies, ga je veen sneller door dit proces heen dan je normaal zou doen met alleen het proces.

Transformational Breath is de enige ademtechniek die Michael Brown aan wil raden in combinatie met zijn proces. Wij hebben als enige ademmethode in de wereld toestemming van hem gekregen om zijn proces uit te dragen.
Bekijk de volgende video om te zien hoe hij Transformational Breath aanbeveelt.

Nadat ik dit proces meerdere malen heb doorlopen (zowel alleen als samen met een partner), ben ik overtuigd geraakt van de bijzondere diepgang die de combinatie van regelmatige Transformational Breath sessies met dit proces kan brengen. Het heeft me zelfs zo overtuigd dat ik het liefst werk met klanten die deze combinatie maken.
De effectiviteit van mijn trajecten wordt enorm versterkt door het volgen van dit proces.

 

Share