Het Presence Proces

presence-proces

Traject tot zelfontwikkeling

Dit persoonlijk ontwikkelingsprogramma brengt je tot diepgaande innerlijke vrijheid. Gemak en vreugde zijn het gevolg.

Aan de hand van het boek van Michael Brown wordt je 10 weken lang aan de hand genomen tot de kern van  klachten die je ervaart.

In dit proces doe je twee keer per dag ademoefeningen, je leest weekelijks een hoofdstuk in zijn boek en een wekelijkse affirmatie ondersteunt je in het proces.

Volgens dit proces daal je af naar de emotionele imprints die je in je jonge kinderjaren hebt gemaakt. Deze imprints zijn de kern van belemmerende factoren in je huidige leven. Met behulp van de dagelijkse ademoefeningen, de affirmaties en aanvullende oefeningen in het boek pel je laag voor laag alle belemmeringen af die er momenteel voor zorgen dat je niet vrij en vreugdevol in het leven staat.

Het doorlopen van dit proces levert je energie, innerlijke vrede en vreugde op. Je wordt vrij van je verleden en maakt slimmere keuzes die beter bij je passen.

Door dit proces te combineren met regelmatige, volle ademsessies, ga je veel dieper in dit proces dan je normaal zou doen als je het proces alleen thuis zou doen.

Transformational Breath is de enige ademtechniek die Michael Brown aan wil raden in combinatie met zijn proces. Wij hebben als enige ademmethode in de wereld toestemming van hem gekregen om zijn proces uit te dragen.
Bekijk de volgende video om te zien hoe hij Transformational Breath aanbeveelt.

 

Nadat ik dit proces meerdere malen heb doorlopen (zowel alleen als samen met een partner), ben ik overtuigd geraakt van de bijzondere diepgang die de combinatie van regelmatige Transformational Breath sessies met dit proces kan brengen. Het heeft me zelfs zo overtuigd dat ik het liefst werk met klanten die deze combinatie maken.
De effectiviteit van mijn trajecten wordt enorm versterkt door het volgen van dit proces.

Het traject
Om je optimaal te ondersteunen in dit proces, bied ik je een traject van 10 live ademsessies  die het beste iedere week gepland kunnen worden.

  • We beginnen het traject met een kennismakingssessie van 2 uur, waarbij je het boek ontvangt en ik je uitleg wat je in het boek kunt verwachten. Daarnaast laat ik je kennismaken met het ademwerk.
  • Vervolgens lees je deel I en deel II uit het boek. Je neemt weer contact met mij op voor een afspraak als je begint met deel III, vanaf dat moment start het ademwerk.
  • We maken een planning waarin we liefst iedere week of als dat niet lukt iedere twee weken een ademsessie bij mij plannen. De ademsessies duren 2 uur.
  • Tijdens de eerste sessie doen we een uitvoerige intake met vervolgens een volledige ademsessie van een uur.
  • Het ademprogramma van Het Presence Proces duurt 10 weken, waarbij je iedere week de focus legt op een affirmatie zoals in het boek is beschreven. Je leest het bijbehorende hoofdstuk en je ademt twee keer per dag 15 minuten thuis.
  • In de opeenvolgende weken werken in je ademsessie met mij met de wekelijkse affirmaties uit het boek, of met zaken die tijdens het proces of de ademsessies naar boven komen. Ik ondersteun je tijdens onze sessies ook met coaching en oefeningen. Op deze manier doorlopen we het hele proces samen, waarbij je veel dieper op de materie kunt ingaan.
  • Het mooist is, als je na het Presence Proces nog een of twee ademsessies over hebt om alles wat eventueel na het proces nog op komt verder te verwerken met de adem.

De sessies vinden het beste live plaats op mijn praktijk in Bilthoven. Indien dit niet mogelijk is (denk aan Corona maatregelen), kunnen de ademsessies ook online worden uitgevoerd. Je ontvangt dan een korting voor de sessies die je online doet.

De aanbieding
10 live sessies inclusief het boek Het Presences Proces kost jou maar 1590 euro in plaats van de gebruikelijke 2000 euro.
Indien gewenst,  ontvang je een factuur die je bij je zorgverzekering kunt indienen. Vergoeding wordt verleend onder de naam van natuurgeneeskundig consult via het alternatieve pakket. Vergoeding is afhankelijk van je verzekering en je pakket. Check mijn website om te weten of je voor vergoeding in aanmerking komt: https://www.altractive.nl/procedures/vergoeding/

Eerste kennismakingssessie halve prijs
Heb je interesse om dit traject te volgen? Neem dan contact met mij op om een initiële ademsessie te plannen. Voor deze sessie betaal je maar 50% van de gebruikelijke prijs. Kies je er daarna voor om dit traject te volgen, dan is deze eerste kennismakingssessie gratis. Uiteraard is er geen verplichting tot verdere afname na deze kennismakingssessie.
Neem contact met mij op om deze te plannen: info@altractive.nl

Ervaring
“Ik heb in 2020 het presence proces traject onder begeleiding van Nadja gedaan. De jaren voorafgaand aan dit proces heb ik meerdere trainingen en workshops gedaan om zelfbewust te worden. De reden dat ik in mijzelf investeer is dat ik mijn volledige authentieke zelf wil leren kennen. Door het lezen van het boek van Michael Brown werd ik bewust dat er nog onverwerkte emoties vast zaten in mijn lichaam en dat ik die met behulp van Transformational Breath kon integreren. Nadja heeft mij in tien weken geholpen om mijn basis energie te herstellen en mijn hart volledig te openen. Ik ben haar en Michael Brown voor eeuwig dankbaar. Ik kan nu dagelijks ademwerk doen en wekelijks een uitgebreide TB sessie. Als ik nog stukken tegenkom waar ik hulp bij nodig heb, maak ik weer een afspraak met Nadja.” –
Mark Verver, Account Director – 49 jaar.

 

 

Share