Het Presence Proces

Dit persoonlijk ontwikkelingsprogramma brengt je tot diepgaande innerlijke vrijheid. Gemak en vreugde zijn het gevolg.

"

Dismiss the messenger,
get the message,
Come-pass-(i) on

– Michael Brown

Stap voor stap naar het nu

Aan de hand van het boek ‘Het Presence Proces’ van Michael Brown word je 10 weken lang aan de hand genomen om tot de kern te komen van de klachten die je ervaart.

In dit proces doe je twee keer per dag ademoefeningen, je leest wekelijks een hoofdstuk in zijn boek en een wekelijkse affirmatie ondersteunt je in het proces.

Video Michael Brown

Vrij en vol vreugde

Volgens dit proces daal je af naar de emotionele imprints die je in je jonge kinderjaren hebt gemaakt. Deze imprints zijn de kern van belemmerende factoren in je huidige leven. Met behulp van de dagelijkse ademoefeningen, de affirmaties en aanvullende oefeningen in het boek pel je laag voor laag alle belemmeringen af die er momenteel voor zorgen dat je niet vrij en vreugdevol in het leven staat.

Het doorlopen van dit proces levert je energie, innerlijke vrede en vreugde op. Je wordt vrij van je verleden en maakt slimmere keuzes die beter bij je passen.

Door dit proces te combineren met regelmatige, volle ademsessies, ga je veel dieper in dit proces dan je normaal zou doen als je het proces alleen thuis zou doen.

Transformational Breath® is de enige ademtechniek die Michael Brown aan wil raden in combinatie met zijn proces. Wij hebben als enige ademmethode in de wereld toestemming van hem gekregen om zijn proces uit te dragen.

Bekijk de video om te zien hoe hij Transformational Breath® aanbeveelt.

Energie en innerlijke vrede

Je wordt vrij van je verleden en maakt slimmere keuzes die beter bij je passen.

Bijzondere diepgang

Nadat ik dit proces meerdere malen heb doorlopen (zowel alleen als samen met een partner), ben ik overtuigd geraakt van de bijzondere diepgang die de combinatie van regelmatige Transformational Breath® sessies met dit proces kan brengen. Het heeft me zelfs zo overtuigd dat ik het liefst werk met klanten die deze combinatie maken.
De effectiviteit van mijn trajecten wordt enorm versterkt door het volgen van dit proces.

Het traject

Om je optimaal te ondersteunen in dit proces, bied ik je een traject van 10 live ademsessies die het beste iedere week gepland kunnen worden.

• We beginnen het traject met een kennismakingssessie van 2 uur, waarbij je het boek ontvangt en ik je uitleg wat je in het boek kunt verwachten. Daarnaast laat ik je kennismaken met het ademwerk.

• Vervolgens lees je deel I en deel II uit het boek. Je neemt weer contact met mij op voor een afspraak als je begint met deel III, vanaf dat moment start het ademwerk.

•  We maken een planning waarin we liefst iedere week of als dat niet lukt iedere twee weken een ademsessie bij mij inplannen. De ademsessies duren 2 uur.

• Tijdens de eerste sessie doen we een uitvoerige intake met vervolgens een volledige ademsessie van een uur.

•  Het ademprogramma van Het Presence Proces duurt 10 weken, waarbij je iedere week de focus legt op een affirmatie zoals in het boek is beschreven. Je leest het bijbehorende hoofdstuk en je ademt twee keer per dag 15 minuten thuis.

•  In de opeenvolgende weken werk je in je ademsessie met mij met de wekelijkse affirmaties uit het boek, of met zaken die tijdens het proces of de ademsessies naar boven komen. Ik ondersteun je tijdens onze sessies ook met coaching en oefeningen. Op deze manier doorlopen we het hele proces samen, waarbij je veel dieper op de materie kunt ingaan.

Het mooiste is, als je na het Presence Proces nog één of twee ademsessies over hebt om alles wat eventueel na het proces nog opkomt verder te verwerken met de adem.

Sessies

De sessies vinden het beste live plaats in mijn praktijk in Bilthoven. Indien dit niet mogelijk is (denk aan corona- maatregelen), kunnen de ademsessies ook online worden uitgevoerd. Je ontvangt dan een korting voor de sessies die je online doet.

De aanbieding

10 live sessies, inclusief het boek Het Presences Proces, kost jou maar 1.590 euro in plaats van de gebruikelijke 2.000 euro.

Indien gewenst, ontvang je een factuur die je bij je zorgverzekering kunt indienen. Vergoeding wordt verleend onder de naam van natuurgeneeskundig consult via het alternatieve pakket. Vergoeding is afhankelijk van je verzekering en je pakket. Check hier om te weten of je voor vergoeding in aanmerking komt. 

Eerste kennismakingssessie halve prijs

Heb je interesse om dit traject te volgen?

Neem dan contact met mij op om een initiële ademsessie te plannen. Voor deze sessie betaal je maar 50% van de gebruikelijke prijs. Kies je er daarna voor om dit traject te volgen, dan is deze eerste kennismakingssessie gratis. Uiteraard is er geen verplichting tot verdere afname na deze kennismakingssessie.
Neem hieronder contact met mij op om deze te plannen.

Ervaring met het Presence Proces traject

“Ik ben Nadja en Michael Brown voor eeuwig dankbaar.”

“Ik heb in 2020 het Presence Proces traject onder begeleiding van Nadja gedaan. De jaren voorafgaand aan dit proces heb ik meerdere trainingen en workshops gedaan om zelfbewust te worden. De reden dat ik in mijzelf investeer, is dat ik mijn volledige authentieke zelf wil leren kennen. Door het lezen van het boek van Michael Brown werd ik bewust dat er nog onverwerkte emoties vastzaten in mijn lichaam en dat ik die met behulp van Transformational Breath kon integreren. Nadja heeft mij in tien weken geholpen om mijn basisenergie te herstellen en mijn hart volledig te openen. Ik ben haar en Michael Brown voor eeuwig dankbaar. Ik kan nu dagelijks ademwerk doen en wekelijks een uitgebreide TBr sessie. Als ik nog stukken tegenkom waar ik hulp bij nodig heb, maak ik weer een afspraak met Nadja.”

Mark Verver, Account Director – 49 jaar.

“In 10 weken Presence proces veranderde alles totaal” 

“De afgelopen jaren leek het leven steeds zwaarder te worden. Ik worstelde met het onrecht, angst, verdriet en conflicten om mij heen. Dat werd steeds intenser.
Hoewel ik door de jaren heen verschillende cursussen en opleidingen had gevolgd en deze mij waardevolle (zelf)kennis en inzichten hadden gebracht,
hielp dit allemaal niet zo. Althans, ik werd er zelf niet echt gelukkiger van en kwam steeds meer vast te zitten in bepaalde (sombere) denkpatronen.
In 10 weken Presence Process veranderde dit totaal.
Vanaf de eerste sessie hielp Nadja mij de pijn die zich had vastgezet (letterlijk, op verschillende plekken in mijn lichaam)
los te maken via te ademen. Elke week ging ik trouw naar een sessie, aan de hand van het boek van Michael Brown, 10 weken lang. De lichamelijke pijn verdween
of werd minder tijdens zo’n sessie. Wonderlijk genoeg maakten ook stress, irritatie en onveiligheid gaandeweg plaats voor
acceptatie, rust, dankbaarheid en liefde.
Het huiswerk was 2 keer per dag 15 minuten ademen. Wat simpel. Bijna moeiteloos en al heel snel kon ik afscheid nemen van slechte eet- en drinkgewoonten,
zorgen, kritiek en (zelf)verwijten. In de laatste week kwam als vanzelf de levenslust, het plezier en vitaliteit terug.
Hoewel ademen niet moeilijk klinkt, is het proces soms wel confronterend en intensief.
Daarom is het belangrijk om niet te smokkelen, maar er echt vol voor te gaan.
Je weet gewoon niet wat er gebeurt, zelfs al lijkt er op sommige dagen weinig of niets te gebeuren.
Nadja heb ik ervaren als een echte professional: deskundig als arts, maar ook betrokken en integer als mens.
Ze deed precies wat er nodig was, en gaf me steun en veiligheid een duwtje in de rug. Ze verzorgde ook maatwerk aan de hand van mijn inbreng.
Ik kijk terug op een geweldige tijd. Dit eerste proces stond voor mij dus vooral in het teken van opruimen van (oud, onbewust) verdriet en pijn.
Ik kan me nu al verheugen om dit proces in de toekomst nog een keer te doen, maar dan als vervolg stappen op het pad dat ik ben ingeslagen.”
Henriette Nakad, Juriste –  54 jaar

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart