Annuleren

Annuleringsregeling

Afzegging door klanten

Individuele sessies
bij afzeggingen binnen 24 uur wordt de volledige sessie in rekening gebracht.

Dag(deel)-/Weekendworkshops
bij afzeggingen binnen twee weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van de totale prijs ingehouden. Bij afzeggingen binnen 72 uur voor aanvang van de workshop wordt 100% van de workshopprijs in rekening gebracht.

Programma’s van 3-5 dagen
voor afzeggingen binnen een kalendermaand voor aanvang van de workshop wordt 50% van het totale workshopbedrag in rekening gebracht. Voor afzeggingen binnen 2 weken voor aanvang van het programma wordt 100% van het totale workshopbedrag in rekening gebracht.
Bij afzegging in verband met een –bevestigde- corona infectie, wordt het cursusgeld kosteloos doorgeschoven naar een volgende cursusdag. Indien je in dit geval het cursusgeld retour wenst, zal er 75 euro worden ingehouden voor reeds gemaakte kosten.

Programma’s van 6 of meer dagen
voor afzeggingen binnen twee kalendermaanden voor aanvang van de workshop wordt 50% van het totale workshopbedrag in rekening gebracht. Voor afzeggingen binnen 1 kalendermaand voor aanvang van het programma wordt 100% van het totale workshopbedrag in rekening gebracht.

Bij overmacht kan het lesgeld worden doorgeschoven naar een volgend soortgelijk of groter programma* binnen 12 maanden. Dit geldt alleen voor workshops die door dezelfde (senior) trainer worden gegeven. De bijdrage voor overnachtingen en maaltijden dient dan opnieuw voldaan te worden. Het lesgeld kan ook aan een andere persoon voor hetzelfde programma van dezelfde datum worden doorgegeven, in overleg met de trainer.

* van een driedaags programma naar een week of van het seminar naar de opleiding.

Afzegging door Altractive

Bij sommige programma’s geldt er een minimum aantal deelnemers. Indien deze minimuminschrijving niet wordt gehaald, kan de workshop kosteloos afgezegd worden en zal het workshopgeld/ lesgeld binnen 7 werkdagen zal aan u worden geretourneerd.
In alle andere gevallen behoudt Altractive zich het recht voor om programma’s af te zeggen. Hierbij zal het workshopgeld/ lesgeld tevens worden teruggestort of kan deze in onderling overleg worden overgedragen naar een volgend programma.
Afzeggingen vanuit Altractive zullen ruim van tevoren aan u doorgegeven worden, met een minimum van twee weken voor aanvang van de weekprogramma’s. Voor de kortere programma’s geldt een afzeggingstermijn van minimaal 3 werkdagen. Uiteraard doet Altractive alles wat mogelijk is om het je zo vroeg mogelijk te laten weten.
In geen enkel van de gevallen zal er restitutie plaatsvinden voor reeds gemaakte reiskosten en/of verblijfkosten indien verblijf niet bij het programma is inbegrepen.
In geval van een bevestigde corona infectie bij de trainer, wordt de cursus in overleg met alle deelnemers verplaatst.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.