Vergoeding

Ik ben in het bezit van een BIG-registratie als arts en ben tevens ingeschreven bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG, vakgroep VIG) en het HBO register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) . Hierdoor is meestal een (gedeeltelijke) vergoeding via de ziektekostenverzekering mogelijk.

De vergoeding die je krijgt is afhankelijk van je verzekeraar en je pakket. Indien je met zekerheid wil weten of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan kan je hier de vergoedingenoverzichten van 2022 en 2023 raadplegen.

Ik val onder de vakgroep VIG bij de NFG.

Mochten er na het bekijken van het overzicht nog onduidelijkheden blijven, neem dan contact op met je verzekeraar. Ik factureer de sessies als natuurgeneeskundig consult, in navolging van mijn registratie bij de NFG.

BIG-registratienummer: 59049995401
Lidmaatschapsnummer NFG: 7403046351
Lidmaatschapsnummer RBCZ: 809289R

De opleidingsprogramma´s worden als zodanig gefactureerd. Meestal worden deze niet door de zorgverzekering vergoed. Neem contact op met je verzekeraar als je hier vragen over hebt. De kosten voor de opleidingsweken (Ultieme transformatieweek en Level IV) zijn wel aftrekbaar voor de belasting.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.