Begeleiding bij kanker

Intensieve ademtrajecten bij kanker.
"

De succesformule voor stellen die met kanker te maken hebben.

Speciaal voor mensen die van dichtbij te maken hebben met kanker bied ik intensieve privétrajecten aan. Het is gebleken dat de combinatie van methoden die ik aanbied, betekenisvolle positieve veranderingen teweegbrengen in je leven: levenslust, vreugde, energie en vitaliteit.

Is kanker een doodvonnis? NEE

Kanker is niet per definitie een doodsvonnis, tegenwoordig zeker niet meer. Met de huidige medicijnen is het bij een aantal kankertypen zelfs mogelijk om de aandoening terug te brengen tot een chronische ziekte. Toch is het een schok als je te horen krijgt dat jij of een geliefde kanker heeft. Het blijft een heftige ziekte die levensveranderend is.

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met mij.

Kanker heb je niet alleen

Kanker treft niet alleen degene die de diagnose krijgt.  De personen die naast de zieke staan zijn vaak minstens even aangedaan, misschien nog wel meer.

Er bestaat een kans dat je je partner, geliefde, moeder, vader of kind veel eerder gaat verliezen dan je had verwacht. Kanker is niet een proces waar je alleen doorheen gaat. Kanker heeft een diepe impact op je relatie en iedereen om je heen.

Diepe impact
In 2005 overleed mijn moeder plotseling met waarschijnlijk de diagnose kanker.  Negen jaar later heb ik met mijn vader het proces van overlijden ten gevolge van kanker van dichtbij meegemaakt. Ik heb toen aan den lijve ondervonden wat de diagnose kanker teweegbrengt in de omgeving van de patiënt. Ik begrijp nu dat de partner of de naasten van de patiënt minstens evenveel ondersteuning nodig hebben in dit proces als de patiënt zelf.

We slaan de plank vreselijk mis in de reguliere geneeskunde

Het behandelen van de kanker alléén is volgens mij niet voldoende. Het is goed om het lichaam te genezen, maar daarmee is de oorzaak nog niet aangepakt. Kanker is namelijk niet alleen een ziekte van het lichaam (geen enkele ziekte trouwens). Kanker is een signaal van het lichaam dat er iets een hele lange tijd niet in balans is geweest.

Als arts durf ik dit te zeggen: we slaan in de reguliere geneeskunde ergens de plank gruwelijk mis als we alleen maar op de lichamelijke kant van de ziekte focussen.

Met 9 jaar ervaring in mijn praktijk als ademcoach en als Nederlands opleider van de techniek Transformational Breath®, heb ik geleerd dat ware genezing pas mogelijk is als er ook op mentaal en emotioneel vlak wordt gewerkt. De ziekte zal terugkeren of er zal iets op een andere plaats ontstaan als je niets doet met de onderliggende emoties en gedachten.  Dan heb je hebt de boodschap van het lichaam namelijk niet gehoord en zal het steeds sterkere signalen afgeven om je duidelijk te maken wat er in je onderbewustzijn aan de hand is.

Zuurstof stopt de groei van kankercellen

Recent onderzoek laat zien dat meer zuurstoftoevoer er bij veel kankers voor zorgt dat de tumor stopt met groeien. Kankercellen houden zichzelf in stand in een zuurstofarme omgeving. Er is meer onderzoek dat deze bevinding ondersteunt.

Er is zelfs in 1931 al een Nobelprijs uitgereikt aan onderzoek dat liet zien hoe kankercellen doorgroeien ondanks een ernstig gebrek aan zuurstof. Kankercellen sterven af als ze aan zuurstof worden blootgesteld.

Daarom gaan we samen aan de slag met ’s werelds’ meest effectieve ademmethode: Transformational Breath®. Door je ademhalingscapaciteit volledig te gebruiken, verhoog je het zuurstofgehalte in het bloed. Door de adembeweging in de buik versterk je de lymfedrainage, waardoor je gaat ontgiften.

Voluit leven

Ken jij ook die angst en stress bij iedere controle, met altijd weer de vraag of de kanker echt weg is? De angst voor de uitslag die aangeeft dat de kanker weer is gaan groeien of terug is gekomen?

Ken je de angst dat jij of je partner het leven eerder zal verlaten dan je wilde? De angst dat er nog zo veel te beleven is en dat jij daar mogelijk geen onderdeel van zal kunnen uitmaken?

Hoe zou het zijn als je je daar niet meer druk over zou hoeven maken? Hoe zou het zijn als je zorgeloos voluit kon leven? Weet je wat het is om voluit te genieten van het leven?

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met mij.

Jij verdient alleen het allerbeste!

Door te werken met een integrale formule combineer ik het beste van alle werelden. Ik bied je een combinatie van de meest effectieve methoden ter wereld. Het is de bom onder jouw (ziekte)proces. Jij verdient immers niets minder dan het allerbeste!

 • Volledige individuele aandacht – het proces wordt helemaal toegespitst op jouw behoeften.
 • Een unieke ademmethode waarmee je het lichaam doorspoelt met zuurstof en sterk ontgift. Je neemt afscheid van negatieve emotionele lading en mentale overtuigingen die je gezondheid in de weg staan.
 • Leer hoe je je brein kunt hertrainen om je op een positieve manier te ondersteunen. Deze ‘geheime formule’ om je gedachten om te buigen gebruiken zeer succesvolle ondernemers en politici al decennia .
 • Leer je te focussen om zo alle uitdagingen in het leven succesvol aan te kunnen.
 • Eenvoudig te volgen stappen – iedereen kan dit.
 • Zelfmeesterschap – de technieken zijn makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven en goed te combineren met andere technieken.
 • Er is direct voelbaar resultaat al na één sessie – de veranderingen die ontstaan zijn blijvend.

Resultaten

Je kunt de volgende resultaten verwachten:

 • Totale gemoedsrust – rust in het hoofd
 • Energie en vitaliteit
 • Snellere genezing na operaties
 • Minder last van bijwerkingen
 • Lichamelijke en geestelijke veerkracht – relativeringsvermogen
 • Een diep vertrouwen in het leven en jezelf – zorgen en angsten verdwijnen
 • Een aanstekelijke dosis levenslust die ECHT en BLIJVEND is!

Leer jezelf door je ziekte kennen

Hoe ernstig de ziekte ook is, iedere tegenslag heeft een belangrijk cadeau in zich dat je kunt leren ontdekken. Je kunt leren dit ziekteproces te gebruiken om een enorme sprong te maken in je eigen ontwikkeling.

Het is een mogelijkheid om het diepste geluk te ontdekken dat je ooit gekend hebt. Leer de diepe wijsheid van je lichaam kennen en deel dit met elkaar. Jouw proces staat nooit los van anderen om je heen. Behalve dat je zelf heel anders -positief en mild- in het leven komt te staan, kun je zo ook een lichtend voorbeeld worden van hoe een mens met tegenslag om kan gaan. Met je eigen proces voeg je zo tegelijkertijd iets heel waardevols toe aan de wereld en help je de wereld lichter te maken.

Bekijk hier het succesverhaal van Els, over hoe Transformational Breath haar helpt bij haar kankerbehandeling.

Verrassing voor jou!

2 voor de prijs van 1

Zoals ik al zei, dit proces doe je niet alleen. Je doet bij mij de trajecten dus ook niet alleen. Samen met je partner, geliefde of naaste doorloop je het hele traject.

In dit proces verander je op een hele positieve manier. Je leert in dit proces samen in communicatie te blijven, het hele proces op een bewuste manier samen te beleven, waardoor je samen groeit naar een hoger niveau in je relatie.

Je komt voluit in het leven te staan en je leert er op een hele nieuwe manier van te genieten. Deze verandering wil je zeker met je geliefde delen.

Beren op de weg?

Je hoeft je reguliere behandelingen hiervoor niet te staken. Alles wat we met deze methoden doen is goed te combineren met alle andere behandelingen die je al volgt.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, is er meer of minder persoonlijke 1-op-1 begeleiding. Je kunt kiezen om zo veel mogelijk zelf te doen, waarbij je het tempo zelf in de hand houdt of alles samen met mij te doorlopen. De keuze is aan jou.

Het is er mij veel aan gelegen om succes te boeken met jou. Jouw tijd is veel te waardevol om het te verspelen met ineffectieve sessies. Daarom kies ik ervoor om te werken met personen die gemotiveerd zijn om werkelijk voluit te leven en daar moeite voor willen doen. Ik werk graag met mensen die zichzelf willen leren kennen om er beter van te worden. Ik werk graag met mensen die durven dromen!

Samen

Jullie doen het samen, zodat je elkaar kunt ondersteunen wanneer het nodig is. Je leert hele praktische tools die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Wat er ook gebeurt.

Garantie

Niet goed, geld terug

Deze individuele trajecten hebben allemaal een niet-goed-geld-terug garantie: mocht onverhoopt enig resultaat uitblijven, ondanks dat je alle afspraken nagekomen bent die we met elkaar hebben gemaakt, dan ontvang je je investering terug. Deze garantie geldt tot uiterlijk een maand na beëindiging van het traject. Uiteraard ga ik er vanuit dat dit niet nodig is.

“Uit ervaring weet ik inmiddels dat er één factor bepalend is voor de kwaliteit van succes en de hoeveelheid blijvende vreugde die iedereen kan ervaren. Die factor is keuze. Iedereen wil vreugde en succes. Niet iedereen kiest hier actief voor.”

Persoonlijke ervaringen

De oprichtster van Transformational Breath®werd als 29-jarige moeder van twee jonge kinderen gediagnosticeerd met keelkanker. Haar werd voorgesteld om de tumor operatief te laten verwijderen. Een operatie gaf haar geen goed gevoel, hoewel de keuze om zich niet te laten opereren haar ook behoorlijk angstig maakte.

Ze besloot zichzelf te helen zonder medicijnen of operatie. Ze werkte intensief met de adem en kreeg steeds meer vertrouwen en helderheid. Ze zag in dat ze haar focus moest richten op de heelheid en perfectie van haar wezen en niet op de symptomen van de ziekte. Ze leerde zichzelf om de groeiende bult in haar nek niet meer te bestuderen, maar om aandacht te schenken aan de positieve dingen die ze herkende in zichzelf. Tijdens een van haar ademsessies kreeg ze heel duidelijk het inzicht dat ze haar eetgewoonten moest aanpassen, wat ze deed. Op een dag, een aantal maanden na de start van deze zelfhelende reis, smeerde ze zichzelf in met bodylotion. Toen ze bij haar nek aankwam ontdekte ze dat de zwelling was verdwenen! Vanaf dat moment wist ze dat ze op iets wonderbaarlijks gestoten was, veel groter dan haar menselijke ervaring. Ze is doorgegaan met het delen van Transformational Breath in de wereld, hetgeen nu een wereldwijde opleiding is geworden.

Beroemdheden zoals Arnold van der Leijden, David Cameron (voormalig Britse premier) en het Nederlands dames Olympisch hockey team gebruikten deze ademmethode met veel succes.

Ruim 500 van de rijkste ondernemers in de VS bereikten hun grote successen door middel van het geheim dat ik in de online training met je deel.  Andrew Carnegie (Amerika’s rijkste ondernemer ooit), Winston Churchill en de grondlegger van de Filippijnen gebruikten deze methode in hun voordeel.

Ik wens jou alle gezondheid en geluk toe van de wereld. Je bent het tenslotte dubbel en dwars waard. Ik sta jullie graag terzijde om dit weer te bereiken. Het is mijn missie om mensen weer helemaal in hun kracht te laten staan zodat zij voluit van het leven kunnen genieten!

“Ik had nauwelijks last van huiduitslag tijdens mijn radiotherapie voor borstkanker. Ik ademde twee keer per dag 20 minuten. De röntgenologen geloofden hun ogen niet. De therapie was net zo effectief op de kanker, maar ik had geen huidreacties.” – AN

Je bent het waard!

Ik wens jou alle gezondheid en geluk toe van de wereld. Je bent het tenslotte dubbel en dwars waard. Ik sta jullie graag terzijde om dit weer te bereiken. Het is mijn missie om mensen weer helemaal in hun kracht te laten staan zodat zij voluit van het leven kunnen genieten!

Lieve groet,

Nadja Benschop

Wil je meer weten? Boek dan een gratis kennismaking met mij.

“Ik word heel gelukkig van de band die we tijdens het proces hebben geschept.” Zoon van kankerpatiënte vertelt over zijn ervaring met Transformational Breath bij Nadja Benschop.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.