Vergoeding

Ik ben in het bezit van een BIG-registratie als arts en ben tevens ingeschreven bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG, vakgroep VIG) en het HBO register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) . Hierdoor is meestal een (gedeeltelijke) vergoeding via de ziektekostenverzekering mogelijk.

De vergoeding die je krijgt is afhankelijk van je verzekeraar en je pakket. Indien je met zekerheid wil weten of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan kan je hier het vergoedingenoverzicht van 2021 raadplegen.

Ik val onder de vakgroep VIG bij de NFG.

Mochten er na het bekijken van het overzicht nog onduidelijkheden blijven, neem dan contact op met je verzekeraar. Ik factureer de sessies als natuurgeneeskundig consult, in navolging van mijn registratie bij de NFG.

BIG-registratienummer: 59049995401
Lidmaatschapsnummer NFG: 7403046351
Lidmaatschapsnummer RBCZ: 809289R

De opleidingsprogramma´s worden als zodanig gefactureerd. Meestal worden deze niet door de zorgverzekering vergoed. Neem contact op met je verzekeraar als je hier vragen over hebt. De kosten voor de opleidingsweken (Ultieme transformatieweek en Level IV) zijn wel aftrekbaar voor de belasting.

Terug naar procedures pagina

Share