Als ademcoach en trainer weet ik al sinds een paar jaar dat crisis niet iets is om bang voor te zijn. In mijn praktijk komen de meeste mensen omdat zich in meer of mindere mate een crisis heeft voltrokken in hun leven. Niets is meer zoals het was en teruggaan kan niet.
Ik weet uit eigen ervaring en die van mijn klanten dat crisis een moment van mogelijkheden creëert. Het vraagt je om een andere weg op te gaan dan die je voorheen ging. Het duwt je een onvoorziene kant op, een pad dat je hoort op te gaan.

Gisteren werd ik positief geraakt door de presentatie van Jean Shinoda Bolen in een TEDx talk. In dit praatje van 15 minuten legt ze prachtig helder uit wat het kado van crisis is. Nu dat de hele wereld in een crisis is geraakt, is het des te mooier om haar te horen spreken over het kado dat crisis brengt: het laat je namelijk stilstaan bij de dromen die je vroeger had en overwegen hoe veel je daarmee hebt gedaan.
Kijk maar gewoon, ik kan het niet beter zeggen.

Geniet en laat je inspireren!