Wat fijn dat je weer wil meedoen aan deze ademsessie. Laten we samenkomen in de adem!

We beginnen deze workshop met een meditatie of een oefening rondom een thema gevolgd door een begeleide Transformational Breath ademsessie. Het thema wisselt per keer.
Met behulp van online begeleiding breng je verdieping in jouw ademervaring.
Je bent een geoefende ademer als je minimaal 4 begeleide ademsessies Transformational Breath hebt gedaan.

Speciaal voor deze workshop doneer ik 50% van alle inkomsten naar het goede doel Forza4Energy4All. Dit doel verzamelt geld voor onderzoek naar een nieuw medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Dit onderzoek wordt door een arts uitgevoerd en alleen met privé geld gefundeerd.
Zo ervaar je gelijk hoe jouw ademsessie op een veel grotere schaal goed doet (zowel letterlijk als figuurlijk) dan alleen jezelf.
Energie, innerlijke rust en het genieten van het leven zijn maar één ademteug van je verwijderd!

Doe je mee?
Datum: 28 okt 2021
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Prijs: 30 euro – 50% wordt gedoneerd aan Forza4energy4All!
Plaats: online via Zoom. Meer informatie en de link volgen in de mail direct na inschrijving. Als je binnen een uur niks hebt ontvangen, check dan je spam en reclamefolders.
Taal: Nederlands en/of Engels (afhankelijk van wie er allemaal meedoet)
Opgeven: geef je voor deze avond op via de onderstaande knop.
Op voorhand opgeven is noodzakelijk.
Deze workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Bij geen bericht, gaat de workshop door. Je ontvangt een mail indien er onvoldoende deelnemers zijn.

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart

Ik was euforisch!

Wat een geweldige avond gisteren! Dank je wel! Ik ben de hele avond energie dronken geweest. Ik was euforisch! Tijdens de sessie heb ik het leven omarmt en dit was de uitkomst! Namaste!

Maaike, Praktijk manager, 36 jaar

Ademen is een geschenk

Ademen is een geschenk en is voor een ieder perfect als je het maar ‘gewoon’ doet. Ga niet denken, ga liggen en ademen, ervaar wat het met je doet en wat je ermee bereikt!! Het helpt je op alle manieren. Nadja is zeer vakkundig en kan als geen ander de juiste intentie voor een sessie met je bepalen waardoor het effect maximaal is.

Erik, afdelingsmanager internationaal IT-bedrijf