Benefietworkshop
Het is alweer een tijdje geleden maar het voelt nog als gisteren: op 15 oktober was er de viering van mijn 15-jarig bestaan waar ik het genot had om met 23 mensen en een team van 7 coaches een prachtige workshop neer te zetten en daarna nog verder te vieren met genodigden.
Er waren meer mensen die zich opgegeven hadden, maar die zich helaas hadden moeten terugtrekken. Iedereen gaf gul hun inschrijfgeld aan het goede doel! Zo fijn om zulke gulheid te mogen ervaren!

Een terugblik
Het was een prachtige workshop in de schitterende kapel in Doorn. Wat een sfeer en wat een prachtige plek hadden wij om van te genieten die dag!
Met een kopje thee en speciale bonbons met een 15 opdrukje kwamen we alvast in de sfeer.
Daarna begon ik het programma met een presentatie van alles wat ik  de afgelopen 15 jaar vanuit Altractive heb uitgespookt: van de opleiding in Mexico naar individuele sessies in maar liefst 4 (!) verschillende praktijken, vele dagworkshops, weekenden in Nederland en België, de weg naar het senior trainerschap waar ik zelfs tot 3 x toe in het buitenland met oprichtster Judith Kravitz heb ge-co-trained (Zwitserland en Italië), en dan de enorme rij van seminars in binnen- en buitenland, weekenden in binnen en buitenland, de specials in bijzondere plaatsen zoals Friesland, Parijs, Zuid-Spanje en Bali, de online workshop, niet te vergeten de bijscholingsdagen voor therapeuten en tot slot het opleidingstraject tot opleider van ademcoaches en de opleidingen zelf die me naast Nederland ook naar Engeland en zelfs Kuweit brachten!
Het leukste van dit alles vond ik wel het uitzoeken van de foto’s. EEn hels karwei, maar wat een mooie reis door de geschiedenis. Mijn hemel, wat geeft een mens veel workshops in 15 jaar!
Om mezelf zo te zien groeien in deze fotocollage was een kadootje dat ik niet verwacht had. Wat een boel mooie mensen heb ik ontmoet en wat een prachtige en diverse ervaringen heb ik opgedaan!

Stichting Energy4All
Daarna kwam Janny van Keeken van de Stichting Energy4All vertellen waar het goede doel zich hard voor maakt en waar het geld naartoe gaat. Mooi, helder en ontroerend waren de verhalen en het filmpje dat ze voor ons had uitgezocht. Dit leidde zelfs tot nog meer donaties op de dag zelf voor dit prachtige doel, met grote dank aan iedereen die hier aan heeft bijgedragen!
Met hele grote dankbaarheid mag ik melden, dat we met elkaar het bedrag van 909,85 euro hebben samengebracht, wat ik de dag erna met heel veel plezier aan Energy4All heb overgemaakt. Klik hier als je meer wil weten over deze Stichting en hun werk.

Zingen en ademen in de kapel
Om de boel een beetje in beweging te brengen, hebben we samen een canon gezongen. Ik kon me geen mooier jubileumslied bedenken! We hebben heerlijk gelachen en lol gemaakt met het fruitsaladelied! (Het deuntje over bananen, mango’s en kiwi’s is nog lang blijven hangen! Hahahahaha, hohohohoho, hihihihihi!!)

De ademsessie was prachtig. Wat een schitterende energie maken we als we samen ademen! Het geweldige team zorgde ervoor dat iedereen goed ondersteund werd, waardoor er mooie processen plaatsvonden. Als vanouds hing er magie in de lucht!
Ik geloof dat iedereen met een grote glimlach het pand verliet die dag, het meeste nog wel ikzelf.

Dankjewel
Met hele grote dank voor het vertrouwen, de vriendschap, de liefde, de moed, de tranen de lach en de lieve kadootjes onderweg en op de dag zelf. Ik ben diep dankbaar dat ik zo veel mensen heb mogen leren kennen en wegwijs heb mogen maken in het prachtige fenomeen van de adem.

We waren het er met zijn allen over eens, graag nog eens 15 jaren er bij! En ik zeg daarna: graag tot ziens!