Persephone gaat volgens de mythologie in de winter ondergronds, om als de vrouw van Hades bij hem te zijn tot de lente komt.
Ik interpreteer dit anders met haar hulp: zij is de oer-groeikracht van de aarde, wat betekent dat ze, net als de planten, in rust is in de winter. Het plaatje op deze pagina geeft dit bijzonder mooi weer.

Ondertussen is Persephone natuurlijk geen mens van vlees en bloed, maar een energie, een kracht. Zij slaapt dus ook niet, zoals wij doen. Zij is op dit moment zeer actief als ondersteuner in de lichtkrachten die de shift van onze aarde met vereende krachten ondersteunen.
In het kader van dit werk, geeft ze een belangrijke boodschap door aan ons allen, om ons te ondersteunen in het doorstaan van deze wellicht wat knellende levenservaring.
Vreugde (lees humor, lachen) en liefde zijn twee van de belangrijkste ingrediënten volgens haar. Een advies dat ik graag in mijn oren knoop!

Deze boodschap nam ik op 31 december op, waarbij Marcus Aurelius mij zoals altijd ontving buiten de tempel waar ik haar channel (in gedachten), waar hij mij altijd helpt om goed van alle menselijke energieën te reinigen voordat ik de tempel betreed waar zij met mij spreekt. Je hoort dit op de opname. Hij maakte het duidelijk dat deze boodschap niet alleen voor mij is bedoeld, maar werkelijk voor de hele mensheid belangrijk is.

Zoals altijd, is deze opname in het Engels. Zo spreken ze nou eenmaal het makkelijkste door mij heen. Ik laat de tekst vertalen, dus voor degenen die moeite hebben om Engels te verstaan: eventjes geduld, er komt een vertaling aan.
Ik wilde deze mooie nieuwjaarsboodschap jullie echter niet langer onthouden, vandaar dat ik hem nu al vrijgeef.

Ik hoop dat je er van geniet!

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart