Mijn reeks krachtige meditaties voor moeilijke tijden heeft er een nieuwkomer bij!

Je lichaam niet kan herstellen als het lichaam niet ontspannen is. Stress is vijand nummer één van de werking van je immuunsysteem, je spijsvertering en hormonale balans. Het is vooral in deze tijd waarin de verkoudheden, griepjes en mogelijk de corona weer om de hoek komen kijken van groot belang om je lichaam zo veel mogelijk te ondersteunen in het versterken van de weerstand.

In deze video vindt je een simpele ademoefening die je lichaam help om snel en effectief te ontspannen. De oefening duurt 5 minuten en je kunt hem iedere dag gebruiken. Maak er een goede gewoonte van om je dag te beginnen of af te sluiten met deze oefening (allebei mag ook). Je lichaam zal je willen zoenen! En dat is nog afgezien van het feit dat je afweersysteem sterker zal zijn dan ooit!

Ik wens je een ontspannen dag toe!

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart