Introductie adem & kanker op de TEC

Regelmatig wordt ik gevraagd om een tipje van de sluier op te lichten over de relatie tussen kanker en adem en hoe bewust ademen hierin een rol speelt.

Vorig jaar heb ik op het wereldwijd grootste zoom congres een introductieworkshop gegeven over precies dit onderwerp. The Embodiment Conference (TEC) bereikte meer dan een miljoen kijkers, er waren in 10 dagen tijd meer dan 1000 sprekers het was een heel bijzonder congres om aan deel te mogen nemen als spreker.

De opname van deze presentatie is nu beschikbaar en open voor iedereen om naar te kijken. Let op, de presentatie is in het Engels.

In deze uur durende presentatie vertel het eerste deel over de literatuur die achter de rol van zuurstof en emoties bij kanker steekt en daarna begeleid ik een leuke ademoefening, zorg dus dat je comfortabel zit!  Uiteraard is er geen limiet aan het aantal keren dat je deze ademoefening meedoet. Je kunt gewoon de video steeds weer opnieuw opzoeken!

Ik hoop hiermee ook jou een waardevolle toevoeging te bieden in je zoektocht naar gezondheid als jij of een geliefde met kanker te maken heeft.

Ik hoor graag hieronder wat je van de workshop vindt!

Je kunt de video ook HIER op mijn YouTube kanaal vinden, daar kan je hem liken en bewaren onder je favorieten om hem makkelijker terug te vinden!

Geniet ervan en dankjewel voor het delen.

 

 

 

 

Share

Laat wat van je horen

*