Regelmatig wordt ik gevraagd om een tipje van de sluier op te lichten over de relatie tussen kanker en adem en hoe bewust ademen hierin een rol speelt.

Vorig jaar heb ik op het wereldwijd grootste zoom congres een introductieworkshop gegeven over precies dit onderwerp. The Embodiment Conference (TEC) bereikte meer dan een miljoen kijkers, er waren in 10 dagen tijd meer dan 1000 sprekers het was een heel bijzonder congres om aan deel te mogen nemen als spreker.

De opname van deze presentatie is nu beschikbaar en open voor iedereen om naar te kijken. Let op, de presentatie is in het Engels.

In deze uur durende presentatie vertel het eerste deel over de literatuur die achter de rol van zuurstof en emoties bij kanker steekt en daarna begeleid ik een leuke ademoefening, zorg dus dat je comfortabel zit! Uiteraard is er geen limiet aan het aantal keren dat je deze ademoefening meedoet. Je kunt gewoon de video steeds weer opnieuw opzoeken!

Ik hoop hiermee ook jou een waardevolle toevoeging te bieden in je zoektocht naar gezondheid als jij of een geliefde met kanker te maken heeft.

Ik hoor graag hieronder wat je van de workshop vindt!

Je kunt de video ook HIER op mijn YouTube kanaal vinden, daar kan je hem liken en bewaren onder je favorieten om hem makkelijker terug te vinden!

Geniet ervan en dankjewel voor het delen.

Ademen is leven
Wordt meester van je adem en je wordt meester over je leven.

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart

Ik was euforisch!

Wat een geweldige avond gisteren! Dank je wel! Ik ben de hele avond energie dronken geweest. Ik was euforisch! Tijdens de sessie heb ik het leven omarmt en dit was de uitkomst! Namaste!

Maaike, Praktijk manager, 36 jaar

Ademen is een geschenk

Ademen is een geschenk en is voor een ieder perfect als je het maar ‘gewoon’ doet. Ga niet denken, ga liggen en ademen, ervaar wat het met je doet en wat je ermee bereikt!! Het helpt je op alle manieren. Nadja is zeer vakkundig en kan als geen ander de juiste intentie voor een sessie met je bepalen waardoor het effect maximaal is.

Erik, afdelingsmanager internationaal IT-bedrijf