Ik heb het geluk gehad om gevraagd te zijn voor een interview voor  het blad van Natuurgeneeswijzen.
Het artikel van de hand van Ria Teeuw bespreekt drie verschillende ademtechnieken en geeft je hiermee een mooi overzicht van deze drie technieken.
Ik ben heel dankbaar en blij dat Ria ervoor heeft gekozen om mij te interviewen. Daarnaast is ze een begaafde fotografe, getuigen de foto’s die dit artikel illustreren. Het is een mooi en overzichtelijk artikel, wat fijn leest.

Klik hier op de link om het artikel te lezen: Artikel ademen_Natuurgeneeswijzen juni 2022

Ik hoop van harte dat dit artikel je inspireert en dat je ervan geniet.

 

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart