Na een overweldigend mooie ervaring in Italie waar we met zijn allen 210.510 euro hebben opgehaald voor het goede doel Energy4All, een HEEL GROOT DANKJEWEL voor iedereen die dit jaar weer zo gul heeft gegeven. En voor iedereen die een lotje heeft gekocht: toi toi toi in december bij de trekking!

Hieronder deel ik graag vier video-impressies met jullie. Zo kan je lekker meegenieten van hoe het er daar aan toe is gegaan. Tranen, bloed, zweet en een gulle lach vloeiden rijkelijk onder ons. Dichter bij het echte leven kom ik zelden. De eerste drie video’s zijn korte compilaties die iedere dag aan het einde van de dag in elkaar gezet zijn door onze cameraman Jaap van Willigen. Het is altijd de highlight van de briefing voor het avondeten.
Het vierde filmpje is een compilatie die Jaap later in elkaar heeft gezet met alleen maar filmpjes van de deelnemers. Deze laatste duurt 17 minuten en is zijn lengte in goud waard. Dit filmpje geeft voor mijn gevoel het beste weer hoe het er echt aan toegaat op de bergen. Geen glossy beelden en gelikte muziekjes. Gewoon puur, zoals het is. Iedereen die op deze video’s te zien zijn ken ik persoonlijk. De moeder die aan het einde van de video iedereen bedankt is Saskia, mijn studiegenootje en de reden waarom ik ieder jaar weer meega. Wat zij vertelt raakt zo diep de kern van waar het ons hier om gaat. Bekijk haar toespraak en laat je raken. Dank, dank, dank aan iedereen die gesteund heeft. HIER gaat het over.

En dan is er tot slot nog een vijfde filmpje, eentje die ik zelf heb gemaakt. Ik heb mijn eigen doelstelling behaald, namelijk het bereiken van de tweede top in de Stelvio wandeling. Ja, in deze wandeling zit er niet maar 1 stijging, nee, het zijn er maar liefst 2 (!) met een flinke daling er tussenin. 3 jaar geleden heb ik na de eerste stijging en daling moeten afhaken vanwege te veel pijn.
Ik wist op dat moment niet dat ik te kampen had met een chronische virusinfectie die mijn nierbekken, mijn schildklier en mijn milt en lever te pakken had. Vanuit een kleine persoonlijk noot deel ik daarom ook hier een video die ik na de beklimming van de Gavia heb opgenomen. Het verschil in energie tussen de eerste 2 jaren Energy4All en nu is onvoorstelbaar groot. Ik kan na ruim 2 jaren intensieve therapieën vol trots zeggen dat ik energie over had na die hele berg beklommen te hebben! Ongelofelijk, dat ik dit weer eens mocht voelen! Ik bedank daarom in deze video alle therapeuten die me er bovenop hebben geholpen. Een hele diepe buiging voor iedereen die zijn/haar vak zo uitstekend verstaat! Een heel groot dankjewel aan: Hans Overdevest, Gerard Wiringa, Lucas Mulder, Monique Mizee, Ferdinand Hos, Sten Hofstad, Marina Albers, Marcel Heines, Annemieke Rozemond, Broodfonds Maliebaan, Jitske Zwikker, Dear Phanrutai, mijn collega’s van Level IVB in Denemarken, Vivek Joshi en mijn lieve vrienden voor hun geduld met mij.

Geniet er vooral van, laat je inspireren zou ik zeggen! ?
Dag 1: Gavia

Ademen is leven
Wordt meester van je adem en je wordt meester over je leven.

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart

Ik was euforisch!

Wat een geweldige avond gisteren! Dank je wel! Ik ben de hele avond energie dronken geweest. Ik was euforisch! Tijdens de sessie heb ik het leven omarmt en dit was de uitkomst! Namaste!

Maaike, Praktijk manager, 36 jaar

Ademen is een geschenk

Ademen is een geschenk en is voor een ieder perfect als je het maar ‘gewoon’ doet. Ga niet denken, ga liggen en ademen, ervaar wat het met je doet en wat je ermee bereikt!! Het helpt je op alle manieren. Nadja is zeer vakkundig en kan als geen ander de juiste intentie voor een sessie met je bepalen waardoor het effect maximaal is.

Erik, afdelingsmanager internationaal IT-bedrijf