Wat ons land nu in zijn greep heeft, kent zijn weerga niet sinds de tweede wereldoorlog.
Artsen, verpleegkundigen, ander medisch personeel en vrijwilligers werken zich een slag in de rondte in de ziekenhuizen en andere noodzakelijke functies, en we hebben de piek nog niet in zicht. Angst lijkt een logische emotie in zulke tijden. Dit is echter niet handig: angst of een ongelukkig gevoel verlagen namelijk onder andere de activiteit van je immuunsysteem, die je nu juist in topconditie wil hebben!

Tegelijk staan we nu op de drempel van wellicht het belangrijkste moment in de evolutie van de mensheid in letterlijk tienduizenden jaren. We staan op de drempel van een hele grote kans tot transformatie en verlichting van grote groepen van de mensheid tegelijk. Een ongekend moment.

Om de boel in de juiste richting te laten blijven stromen, zijn er heel hard mensen nodig die op een afstand energetisch willen helpen om iedereen die aan de grond hard werkt te ondersteunen, alsmede de mensen die ziek zijn of overmand raken door angst.
De afgelopen twee weken ben ik bijna voortdurend bezig geweest met het mee-mediteren met meesters en healers die op wereldniveau het licht verspreiden. Het is nu de tijd om werkelijk op te tillen tot de essentie van wie we werkelijk zijn: unieke uitdrukkingen van het puurste licht. Je hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Dit is het moment om voorgoed af te rekenen met oude karmische patronen en die stap te nemen in onze grootsheid.
Het lijkt misschien niet zo aan de grond, maar vele meesters en mediums verzekeren ons ervan dat we meer gedragen zijn dan ooit tevoren.

Ikzelf ben diep onder de indruk van de hoeveelheid engelen en spirituele meesters en helpers die op komen draven als ik iemand die ziek is een healing geef. Voorheen waren het er een tot 3, ongeveer. Nu heb ik minimaal tien tot tientallen wezens die feitelijk door me heen werken aan die ene persoon, of sterker nog, aan mezelf als ik mezelf een healing geef. Ik wordt er bijna verlegen van.

Hulp is er en mag dus door ons heen stromen. Voor iedereen die een steentje bij wil dragen en niet in de ziekenhuizen of elders op een belangrijke plek kan helpen en voor iedereen die in de stress schiet van alles wat er gebeurt, verzamel ik op deze pagina alle online meditaties, healings, mantra-meezingsessies, enzovoort die je kunnen helpen om jezelf en anderen in het licht te zetten.

Er is heel veel te doen online, het meeste is gratis, je kunt bijna het klokje rond met wat er aangeboden wordt!
Diep dankbaar als je wat tijd vrij kunt maken voor jezelf en voor degenen die het (misschien ook) zwaar hebben.
Zelfs als het je ‘alleen maar’ lukt om je eigen angst te verlichten, dan heb je op wereldniveau een berg verzet. Iedereen lift daarop mee.
We zijn namelijk allemaal verbonden….

Deze lijst is niet volledig, ik heb natuurlijk maar een aantal netwerken. Mocht je daarom iets aan deze lijst toe willen voegen, mail deze dan naar mij met de naam van de activiteit en de bijbehorende link en een eventuele prijs/of het woord gratis. Zo kunnen we een zo groot mogelijk bereik samen neerzetten!

Ik post alleen activiteiten die online plaatsvinden, die voor iedereen beschikbaar zijn en die gericht zijn op de verlichting/healing van individuen of de wereld.

Hou dus deze site regelmatig in de gaten, er zullen dingen bij komen en ook eenmalige events gepost worden. Naast events, heb ik ervoor gekozen om blogs en video’s te posten die ik als inspirerend heb ervaren.

Ik wens je veel goeds, wijsheid en liefde toe. Laten we deze roerige tijd samen bewandelen.

Atma namaste

Ademen is leven
Wordt meester van je adem en je wordt meester over je leven.

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart

Ik was euforisch!

Wat een geweldige avond gisteren! Dank je wel! Ik ben de hele avond energie dronken geweest. Ik was euforisch! Tijdens de sessie heb ik het leven omarmt en dit was de uitkomst! Namaste!

Maaike, Praktijk manager, 36 jaar

Ademen is een geschenk

Ademen is een geschenk en is voor een ieder perfect als je het maar ‘gewoon’ doet. Ga niet denken, ga liggen en ademen, ervaar wat het met je doet en wat je ermee bereikt!! Het helpt je op alle manieren. Nadja is zeer vakkundig en kan als geen ander de juiste intentie voor een sessie met je bepalen waardoor het effect maximaal is.

Erik, afdelingsmanager internationaal IT-bedrijf