Benefiet workshop

The essence of life feels like love,appears like beauty,
and sounds like truth
 –
Christina vond Dreien

Ter ere van mijn 15-jarig bestaan!

Van harte welkom bij de workshop ter ere van het 15-jarig bestaan van mijn praktijk!
Ik ben heel blij dat je mee wil doen aan deze ademworkshop.

Zoals de naam al suggereert, is het een workshop waarbij alle inkomsten naar het goede doel gaan.
Er is één goed doel wat al jaren een warm plekje in mijn hart heeft. Ik ben er 3 keer voor naar Italië geweest om de bergen te bedwingen, zodat professor Smeitink door kan gaan met zijn onderzoek naar een geneesmiddel voor kinderen die met een aangeboren energiestoornis worden geboren. Hij doet dit helemaal zelf, zonder bemoeienis van de farmaceutische industrie. Geen kleine uitdaging! Het gaat heel goed met het onderzoek en we willen natuurlijk dat dit succes kan worden omgezet in een geregistreerd middel.
Jouw donatie voor deze workshop gaat dus naar Stichting Energy4All, een stichting die al jarenlang heel mooi werk doet voor alle gezinnen die getroffen zijn door deze ziekte.
Ik en de coaches die je begeleiden tijdens deze workshop doen dit geheel belangeloos. Is dat niet geweldig?
Ik ben daarom heel blij als jij onderdeel wil zijn van deze speciale viering!

 

Zo ervaar je gelijk hoe jouw ademsessie op een veel grotere schaal goed doet (zowel letterlijk als figuurlijk) dan alleen jezelf.
Energie, innerlijke rust en het genieten van het leven zijn maar één ademteug van je verwijderd!

De workshop bevat een klein praatje van mij, een korte inleiding in het ademwerk voor iedereen voor wie dit nieuw is. Daarna volgt een volle ademsessie met professionele begeleiding door coaches die allemaal de opleiding van Transformational Breath hebben gevolgd. Allemaal met een feestelijk tintje, natuurlijk!

Doe je mee?

Datum: 15 oktober 2022
Tijden: 14.00 – 17.00 uur
Plaats: Doorn (adres volgt na inschrijving)
Donatie: je mag kiezen hoe veel je wil doneren. Er is keuze uit 30, 40 of 50 euro. Je kunt naar eigen gevoel doneren welk bedrag bij je past. Je maakt je keuze bij je aanmelding.
Meer mag natuurlijk ook, neem de rest dan contant mee naar de workshop. 😉

Ik ben je heel erg dankbaar voor je komst. Er is geen feestje zonder jouw aanwezigheid!

Laten we er een mooie middag van maken!

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart