Levels II & III

Bestelling voor Levels II & III

Wat fijn dat je na je Level I interesse hebt om door te gaan met deze krachtige vierdaagse retraite.
Hier vind je meer informatie over de kosten.

LET OP 
Prijzen zijn bij benadering. Een en ander is afhankelijk van de datum en de lokatie die we kunnen vinden. Alles natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheid tot het houden van een retraite na de corona uitbraak.

Investering voor de week (Levels II & III)
Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal en persoonlijke begeleiding door opgeleide ademcoaches (1 coach op 2-3 deelnemers). Daarnaast is er een pakket voor alle maaltijden en overnachtingen (niet bij de prijs inbegrepen).

De overnachtingen zijn doorgaans op basis van een tweepersoonskamer met eigen sanitair. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag. I.v.m. Corona proberen we iedereen zo veel mogelijk op een eenpersoonskamer te plaatsen. Prijzen voor de overnachtingen kunnen daardoor wijzigen. De mogelijkheid hiertoe is afhankelijk van beschikbaarheid. Vraag bij de organisator van dit programma na wat de toeslagen zijn.

Speciale prijs
Indien je aan een van mijn andere ademworkshops (inclusief betaalde online ademsessies) deelneemt of bij mij in de praktijk sessies volgt, ontvang je een aantrekkelijke prijs voor deze retraite.

Prijs Level II & III:  € 1.100
Overnachtingen en maaltijdenpakket (schatting) 350
Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman: schotsman.yvonne@gmail.com

Aanmeldingen
Zodra een datum en lokatie bekend zijn, zal hier een button verschijnen waarmee je je aan kunt melden. E.e.a. is afhankelijk van de toestemming van de regering i.v.m. de corona uitbraak en het animo voor deze retraite. De retraite heeft doorgang bij een minimum van 6 deelnemers.

Mijn missie

In mijn werk en leven combineer ik de traditionele geneeskunde met holistische technieken, zowel in mijn rol van arts als van naaste van kankerpatiënten. Mijn opleidingen en mijn ervaringen hebben mijn visie op ziekte en heling gevormd. Mijn missie is om (kanker)patiënten en hun familie optimaal te ondersteunen en begeleiden, met technieken die werken op alle lagen van het zijn als mens. Ik maak graag kennis met je.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.