Level I

Prijzen en bestelling Level I

Wat heerlijk dat je interesse hebt om aan dit krachtige ademweekend deel te nemen!
Hier vind je alle informatie over de prijzen.

LET OP
in verband met Corona is het nog niet 100% duidelijk of de geplande datum (met bijbehorende locatie) door kan gaan. Het kan zijn dat de prijzen wijzigen als de datum vooruitgeschoven moet worden. We doen ons uiterste best om de prijs gelijk te houden. Natuurlijk ontvang je je inschrijfgeld volledig retour als je onverhoopt niet op de nieuwe datum kunt.

Investering voor het weekend (level I)
Alle bedragen zijn inclusief cursusprogramma, cursusmateriaal, alle snacks en drinken tijdens het weekend en persoonlijke begeleiding door opgeleide ademcoaches (1 coach op 2-3 deelnemers).

Prijs: 399 euro (dit is inclusief 2 x lunch en alle drinken en snacks). Al het verzorgde eten is vegetarisch.

Overnachting
Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij dit weekend. Bij de praktische informatie voor het weekend ontvang je ook tips voor overnachtingen in de buurt.
Speciale prijs: je ontvangt een aantrekkelijke korting als je deelneemt aan een van mijn andere programma’s of sessies bij mij in de praktijk neemt (dit geldt ook voor de betaalde online workshops en sessies). Zie de agenda voor de mogelijkheden.

Aanmelden

Zodra een datum en locatie bekend zijn, zal hier een button verschijnen waarmee je je aan kunt melden. E.e.a. is afhankelijk van de toestemming van de regering i.v.m. de corona uitbraak en het animo voor deze retraite. De retraite heeft doorgang bij een minimum van 6 deelnemers.

Meer info: neem contact op met Yvonne Schotsman: schotsman.yvonne@gmail.com of via 06-41453380.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.

Mijn missie

In mijn werk en leven combineer ik de traditionele geneeskunde met holistische technieken, zowel in mijn rol van arts als van naaste van kankerpatiënten. Mijn opleidingen en mijn ervaringen hebben mijn visie op ziekte en heling gevormd. Mijn missie is om (kanker)patiënten en hun familie optimaal te ondersteunen en begeleiden, met technieken die werken op alle lagen van het zijn als mens. Ik maak graag kennis met je.