Masterclass Kanker & Adem
– voor iedereen

The essence of life feels like love,appears like beauty,
and sounds like truth
 –
Christina vond Dreien

Masterclass Kanker & Adem – voor iedereen

Ben jij een ademprofessional? Dan is deze Masterclass Kanker & Adem – voor ademprofessionals beter geschikt voor jou!

Ik nodig je graag uit om de Masterclass Kanker & Adem te volgen die ik binnenkort geef. Deze webinar is open voor iedereen die interesse heeft om meer te leren over de belangrijke rol van de adem bij kanker.

Deze Masterclass Kanker & Adem bespreekt alles wat je moet weten over de rol van zuurstof en de rol van emoties in het ontstaan, de groei en de metastasering van kanker, alsmede de overlevingskans en de overlevingsduur met kanker.

Behalve theorie, is er ook tijd voor jou om vragen te stellen over de praktische aspecten van het gebruik van de adem bij kanker.

De les wordt in de vorm van een webinar aangeboden, dus je kunt het vanuit iedere plek volgen waar je internetverbinding hebt.
We bespreken alle theorie aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk en al jouw vragen zijn welkom.

Na de webinar ontvang je een opname van de webinar om nog een maand terug te kunnen kijken. Er is ook een hand-out met alle handige details die je zou willen zoals referenties, artikels en getallen.
Let op, deze webinar wordt in het Engels gegeven.

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het Masterclass webinar over Kanker en Adem. Klik op de button hieronder om je op te geven.
Doorloop alsjeblieft alle stappen van het betaalsysteem om je inschrijving te bevestigen. Je ontvangt je log-in details voor de Masterclass dichter tegen de datum van het webinar.

Ik kijk er erg naar uit om je bij de Masterclass te verwelkomen!

Doe je mee?

Datum: donderdag 12 november 2020 – ENGELSTALIG

Tijden: 19.30 – 22.00 uur

Kosten: 100 euro, direct online te betalen bij inschrijving.
Deze prijs is inclusief het webinar van 2,5 uur, een opname van het webinar die een maand na het webinar beschikbaar voor blijft voor jou en een hand-out met alle belangrijke details zoals referenties, etc.

Taal: Engels

Minimum aantal deelnemers: het webinar gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

Mocht je wat laat zijn met aanmelden, zorg dan dat je je in ieder geval minimaal een uur van tevoren aanmeldt, anders krijg ik het niet voor elkaar om je de link toe te sturen voordat we beginnen.

“Dat zoiets simpels zo effectief kan zijn voor het verwerken van emotie en trauma’s.” –

Yannick Pelder, fysiotherapeut, deelnemer Level I ademweekend

“Een aanrader voor iedere hulpverlener/coach. Adem schept verbinding! Transformational Breath geeft mij de opening naar het leven durven léven!”

Natasja Hazelaar
Pedagogisch behandelaar en coach NLP/systemisch werk, deelneemster Level I ademweekend

“Een training die je weer tot leven ademt.”

Yogadocente
deelneemster Level I ademweekend

Nadja heeft mij een stuk verder geholpen in de zwaarste tijd van m’n leven. Ik was in een diepe depressie beland en ik ontdekte dat je met ademhalingsoefeningen veel rust kon terugbrengen. Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik ontdekte wat je met ademhaling kan bereiken.

Bart