Level IVA/IVB

Level IVA/IVB voor coaches

Je bent van harte welkom om je hier aan te melden om als ademcoach deel te nemen aan een van de Level IV weken.

Als extra personeel is het zo dat je wel geacht wordt om sommige taken op je te nemen. Je hebt een beetje een dubbelrol tussen deelnemer en staf. Het is geen seminarweek, tijdens de opleiding is er niet zo veel te doen voor jullie. Deze week is voornamelijk ook een geweldige kans om nog eens lekker alle informatie op te zuigen en met alle ademsessies deel te nemen, samen met de deelnemers. Er is in ieder geval één uitwisselingssessie per dag.

Je betaalt voor deze volledige week alleen maar de kostprijs. Met je aanmelding betaal je voor één week: ofwel IVA of IVB.
Mocht je allebei de weken willen deelnemen, dan is het zaak dat je je voor beide weken apart aanmeldt.

Datums & locatie
Level IVA: nader bekend te maken
Level IVB: nader bekend te maken

Kosten
Level IVA of B: afhankelijk van data & locatie

Aanmelden
Hier verschijnt een aanmeldknop zodra er meer informatie beschikbaar is. Bij interesse kun je me het beste mailen, dan zet ik je op de wachtlijst en zul je het als eerste horen wanneer er nieuwe data beschikbaar zijn.

Laat je inspireren

Adem diep, lach voluit

In dit boek vertelt Judith Kravitz over Transformational Breath.

Energiek met Kanker

Els heeft een VIP traject bij Altractive gevolgd. Ze vertelt in een video over haar ervaringen.

Inspiratie: Licht Links

Een pagina vol inspirerende activiteiten, blogs en video’s met de grote meesters om jou op te tillen.

Mijn missie

In mijn werk en leven combineer ik de traditionele geneeskunde met holistische technieken, zowel in mijn rol van arts als van naaste van kankerpatiënten. Mijn opleidingen en mijn ervaringen hebben mijn visie op ziekte en heling gevormd. Mijn missie is om (kanker)patiënten en hun familie optimaal te ondersteunen en begeleiden, met technieken die werken op alle lagen van het zijn als mens. Ik maak graag kennis met je.