Healing

Liever dan over ziekte te praten en hoe we deze ziekte ‘beter’ kunnen maken, ben ik van mening dat het veel gezonder is om de balans te herstellen. Ons lichaam en onze geest weten namelijk als geen ander hoe het deze staat weer kan bereiken. Tijdens een healing help ik met dit proces.

Ziekte is vaak ook een signaal van ons lichaam om aan te geven dat we uit balans zijn. Op het moment dat we ‘tegen’ een symptoom of ziekte gaan vechten, versterken we dit signaal alleen maar. Door deze signalen van het lichaam te zien als boodschappers die ons naar een bepaalde wijsheid leiden kunnen ze de deur openen voor verandering.

Tijdens een healing help ik het lichaam en het energiesysteem zich te herinneren aan zijn eigen zelfhelend vermogen, waarbij de natuurlijke balans weer hersteld kan worden.

Ik heb mijn opleiding bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht gevolgd waar ik 4 jaar heb gestudeerd tot gecertificeerd healer. Deze opleiding betrof naast 3 basis energetische cursussen alle 4 bestaande healingcursussen, aangevuld met cursussen in wezenlessen en vrouwenenergie. Daarnaast heb ik vele facultatieve cursussen gevolgd bij zowel het CLI als bij Jonette Crowley. Ik volg jaarlijks onderwijs, zodat ik continu een nieuwe verdieping aanbreng in mijn werk.

Pranic Healing

Bij Pranic Healing wordt er gewerkt met prana (levensenergie) om de fysieke, mentale en emotionele lichamen in balans te krijgen.
Bij deze techniek raak ik je niet aan. Deze techniek kan dus heel goed live als online worden ontvangen.
De principes van Pranic Healing liggen in de Chi Gung en zijn gebaseerd op het werk van Grand Master Choa Kok Sui, een Filipijnse meester van Chinese afkomst die voor zijn overlijden een weelde aan kennis heeft achtergelaten. Master Choa Kok Sui was van mening dat alleen goed onderzochte methoden gebruikt mochten worden. De healingstechnieken van Pranic Healing zijn dus onderbouwd met degelijk, wetenschappelijk onderzoek en beproefde technieken.
ik heb me sinds 2019 in de Basic en Advanced Pranic Healing bekwaamd.

 

Deze combinatie van healing technieken maakt mij een veelzijdige healer waarbij ik die techniek kan toepassen die voor jou op ieder moment het meest geschikt is.

Share