Workshop Transformational Breath® Amsterdam

Ademen is leven: letterlijk.

 

Onze persoonlijke kracht stroomt op de adem als levenskracht door ons heen.

Zoals we ademen, zo leven we ook. Als we ons leven willen veranderen, dan hoeven we alleen maar onze adem te veranderen. Zo simpel is het.
Krachtig zijn betekent volledig in het nu aanwezig te zijn: in en door het lichaam. Hoe anders kunnen we dit bereiken dan door middel van de adem die letterlijk leven geeft? Alleen als we volledig in het lichaam aanwezig zijn, kunnen we volledig creëren en manifesteren

Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle zelfhelende techniek waar het doel is om de adem naar zijn grootste potentieel te openen.

 

Met deze techniek kunnen wij:

  • De hoeveelheid zuurstof en lymfedrainage in ons lichaam laten toenemen
  • Negatieve emoties en gedachtepatronen tot op de kern integreren
  • Meer volledig in verbinding komen met ons hoger zelf waarbij de levensenergie zeer krachtig door ons heen kan stromen

Je voelt je energiek, vreugdevol, open en vrij na een ademsessie.

Leer de energieën die je in je leven tegenkomt volledig in je zijn te integreren,
op ieder moment,
met iedere ademteug.
Leef je leven ten volste!

 

Nadja Benschop

Nadja is dokter en een Master of Science in de Farmaceutische Geneeskunde. Ze is ook senior trainer en opleider van Transformational Breath® in Nederland. Ze voert beide functies naast elkaar uit. Nadat ze Transformational Breath® tegen is gekomen in 2005, is haar leven zo significant verbeterd, dat ze een sterke passie ontwikkelde om deze techniek met anderen te delen. Haar ervaringen met haar klanten zijn diep vervullend, waardoor het werken met de adem haar de vreugde in haar leven betekent. Ze combineert haar ademwerk met energetische healing en –reading en lachyoga. Ze houdt Praktijk in Bilthoven en geeft workshops en retraites over de hele wereld. Op dit moment heeft Nadja meer dan 10 jaar persoonlijke ervaring met Transformational Breath® en heeft ze meer dan 7 jaar met duizenden ademers gewerkt in verschillende landen over de wereld. Het is Nadja’s droom om de kloof tussen de reguliere en de alternatieve geneeskunde te sluiten. Ze gelooft dat het een zeer krachtige combinatie zou opleveren als we het beste van beide werelden met elkaar konden combineren. Hiermee zouden we werkelijke heling van de mensheid kunnen bereiken. Ze is gecommitteerd om een betere wereld te creëren door simpelweg alles te ZIJN dat ze is: ten volste van het leven genietend.

 

Wanneer: zaterdag 31 oktober van 15:00 tot 18:00

Locatie: Balizaal, Zaal 100, De Wittenstraat 100, Amsterdam

Aanmelden: Geef je op bij Eduard via: time-is-art@hotmail.com 

LET OP! Aanmelden is noodzakelijk!

Donatie: €20,-

Meenemen: een matrasje, twee kussens en een dekentje.

Meer informatie

CRKBO_Instelling

back to agenda overview

Share