Women’s Breath – blossoming into your sensuality

 

Tijdens deze retraite wordt je uitgenodigd om een co-creatie te ontdekken tussen Transformational Breath en het tantrische pad voor vrouwen.

Deze drie dagen onderzoeken we onze heilige vrouwelijkheid door middel van de adem, speciaal voor vrouwen ontworpen tantrische technieken, energetisch werk, ontspanning en meditatie in de veilige omgeving van alleen maar vrouwen.

Transformational Breath is een liefdevolle en vreudgdvolle ademtechniek die berust op je vermogen om een veld van levenskracht in en om je heen te creëren. Door middel van deze unieke ademtechniek wordt het mogelijk om op een ongekend diepgaande en krachtige manier door lichamelijke, emotionele en mentale blokkades heen te bewegen.   Negatieve emotionele en mentale lading worden geïntegreerd met behulp van de wellicht meest krachtige methode die op dit moment op aarde bekend is.  Dit bekrachtigende werk geeft je energie, vreugde en een diep bewustzijn van wie je werkelijk bent. De goddelijke wijsheid en kracht die je altijd tot je beschikking hebt wordt tot diep in je wezen geworteld.

Het tantrische pad voor vrouwen is een uitnodiging om diep in je levensenergie te duiken en te onderzoeken hoe deze vitale kracht door jou heen uitgedrukt en beleefd kan worden, met een volledig JA op de sensuele en sexuele vrouw die je bent. We zullen ook met de vrouwelijke en mannelijke energetische principes spelen die we in ons herbergen. Hierdoor ontstaat er meer bewustzijn op hoe deze energieën zich in ons voortbewegen. In deze tijd waarin de roep om het vrouwelijke op de planeet steeds sterker wordt, voelen we dat het belangrijk is om als vrouw in onze kracht te staan die vanuit een plaats van heelheid en integriteit komt en die in balans is met het mannelijke in ons. Het belang van krachtig in je vrouwelijke kracht te staan is nu belangrijker dan ooit, het zal namelijk mannen en andere vrouwen helpen om tot een geballanceerder samenzijn te komen tussen de twee geslachten en de aarde als geheel.

Als je graag meer in je ware kracht wil groeien en bereid bent om je sensualiteit/sexualiteit verder te onderzoeken, dan is deze retraite voor jou! Het is onze wens dat je diep in je eigen lichaam duikt, diep in je sensualiteit, waardoor je de volheid van wie je bent volledig kan laten stralen en het heilige vrouwelijke ontketent….

Tijdens deze retraite zullen er momenten zijn waarop je gevraagd wordt je kleding uit te trekken. Dit is niet verplicht, er is ruimte voor aanpassingen afhankelijk van datgene wat er op dat moment nodig is. Je bent verder vrij om datgene te delen wat jij wil delen.

Voorgaande ervaring met ademwerk of het tantrische pad zijn niet nodig.

Nadja deelt over Transformational Breath®:

“Met meer dan 6 jaar ervaring in het ademwerk, heb ik geleerd dat dit een bijzonder krachtige techniek is om je te verbinden met je innerlijke kracht en deze te versterken. Met behulp van onze adem kunnen we op een gemakkelijke en vreugdevolle manier ontdekken hoe we onze kracht tot haar volledige uitdrukking kunnen brengen zonder hieraan te moeten duwen of te trekken.Het wordt simpelweg een levend onderdeel van wie we zijn, zoals het altijd al was bedoeld. In mijn eigen leven blijft de adem me voortstuwen tot grotere uitbreiding, steeds weer met elke ademteug mijn inzicht in het leven verdiepend.  Het is een groot plezier om samen met mijn zuster en vriendin Charlotte Ramya Norell deze driedaagse te mogen creëren. Zij is niet alleen een zeer begaafde lerares, maar ook een prachtige en zeer krachtige vrouw.  Nadat ik haar werk met vrouwen heb gevolgd, heb ik een groot vertrouwen in het delen van haar werk met jou. Ik weet dat dit je leven voor altijd zal veranderen. ”

Nadja Benschop is arts, Master of Science in farmaceutische geneeskunde, internationale senior trainer in Transformational Breath® en een gediplomeerd energetisch reader en healer. Ze leidt zowel nationale als internationale ademweken en is onlangs in Nederland begonnen met het opleiden van anderen tot ademcoach. Haar kennis van zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde is een krachtige combinatie die beide werelden in haar werk samenbrengt.

 www.altractive.nl

 Charlotte Ramya Norell over het tantrische pad voor vrouwen:

“ Ik hou er zo van om deze tantrische wijsheid te delen die mij doorgegeven is door verschillende meesters op mijn tantrische pad, hetgeen natuurlijk een doorgaande ontdekkingsreis blijft.  Als ik vrouwen zo zie groeien en bloeien tot in hun volledige potentieel, is dat mijn drive om steeds weer deze mogelijkheden te blijven creëren. Wij hebben belangrijke wijsheden hierover doorgaans niet geleerd in onze opvoeding en vaak is er ook het een en ander dat geheeld mag worden door wat ons in ons leven is overkomen en waardoor onze levenskracht niet voluit kan stromen. Ik werd door Nadja uitgenodigd, die ik als een zeer capabele en toegewijde lerares in haar veld ervaar, om deze retraite met haar te leiden en ik kijk enorm uit naar deze co-creatie!”

Charlotte Ramya Norell uit Zweden is een gepassioneerde internationale seminarleidster in persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor vrouwen. Ze heeft verschillende inovatieve trainingprogramma’s gecreëerd, zoals Woman and Goddess, Women’s Way en Shakti Delight.

Voor meer informatie over Charlotte of haar werk: www.passionofheart.com

De hoofdtaal van deze driedaagse is Engels.

Datums: 14 -16 juni 2013

Tijden: vrijdagochtend 10 uur – zondagmiddag 5 uur, avonden inbegrepen.

Prijs:  545 euro* (deze prijs is inclusief overnachtingen in een tweepersoonskamer, alle maaltijden, koffie, thee, sap en snacks)

Voor wie: voor alle vrouwen die interesse hebben om mer in hun kracht te staan en hun sensualiteit te ontdekken. Voorgaande ervaring is niet noodzakelijk.

Locatie: Centrum Oostraven, Epe, Veluwe.

Informatie: inschrijven is noodzakelijk. Neem contact op met Nadja via info@altractive.nl. Download hier de Womens Breath flyer.

Overnachtingen: de prijs van het weekend is gebaseerd op een verblijf in tweepersoonskamers met douche en toilet op de gang.

 

Meld aan

 

* = Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW

Klik hier voor de annuleringsregeling

Terug naar agenda

Share