Weerstand!

“Ik denk, dus ik besta”

…zo ging de spreuk van Descartes. Maar had hij gelijk?

In de onderstaande video bespreek ik de tegenstelling tussen wat we voelen dat waar is en wat het hoofd er vervolgens mee doet.

Spirit versus ego: altijd een boeiend onderwerp.

In de afgelopen 10 jaar dat ik met Transformational Breath werk, heb ik meer vormen van weerstand leren kennen dan ooit tevoren. Van klanten die de trein bijna uitstappen onderweg naar mijn programma’s naar dolenthousiaste klanten die vrijwel direct nadat ze zich opgegeven hebben bellen of ze hun geld terug kunnen krijgen, etcetera.

Ik vertel bijna iedere klant over weerstand en hoe het ervoor zorgt dat jij niet die elementaire stappen maakt die je zou willen maken om een voller en beter leven te leiden.
Reden waarom ik deze uitleg eens op video doe, zodat je het eens op je gemakje kan bekijken (en misschien nog eens, en nog eens…), want weerstand is een veel voorkomend fenomeen en heel makkelijk te omzeilen, als je weet hoe.

Ik bespreek in de onderstaande video (vanuit Andalusie) wat weerstand is en hoe je deze kunt herkennen EN ik geef je twee hele praktische tips over hoe je ervoor zorgt dat je weerstand je niet meer tegenhoudt!

Ik was een beetje verkouden tijdens de opname van deze video en de wind stak eventjes een paar keer op. Dat voegt toe aan de echtheid van het geheel, denk ik. Hopelijk kan je het desondanks goed verstaan!

Ik wens je veel wijsheid in het maken van jouw keuzes!

Voel je vrij om dit bericht te delen en om opmerkingen te plaatsen! Altijd leuk om te jouw mening te lezen!

 

Share

Laat wat van je horen

*