Wat is lachyoga

Wat is lachyoga

Speciaal voor iedereen die zich op enig moment heeft afgevraagd wat lachyoga nu precies is, heb ik hier een filmpje opgenomen waarin ik dit puntsgewijs uitleg. Na mijn opleiding tot lachyoga trainer kan ik mensen gaan opleiden tot lachyogabegeleider. Het lijkt me heel bijzonder om mensen te mogen opleiden om dit werk verder uit te dragen als ik weer terugben in Nederland.
Zorg dat je vandaag in ieder geval 10-15 minuten voluit lacht om de voordelen van het lachen te ervaren.

Veel plezier!

Ho ho hahaha!

De vijf voordelen van lachyoga

Tijdens de lachyogacursus tot trainer in de lachyoga in Bangalore heb ik weer veel inspiratie opgedaan door te zien hoe de oprichter van deze techniek, Dr. Madan Kataria, zijn groepen begeleid. Het is bijzonder inspirerend om te zien met hoe veel passie hij spreekt over lachyoga en wat het voor je kan betekenen. In dit filmpje leg ik uit wat de vijf grootste voordelen zijn van regelmatig, voluit lachen. Er zijn uiteraard nog vele voordelen meer, maar dit zijn de voornaamste. Veel plezier ermee en vergeet vandaag niet te lachen! Want weet: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Ho ho hahaha!

Waarom gewoon lachen niet genoeg is

Het meest gehoorde commentaar dat ik krijg als ik met mensen spreek over lachyoga is dat zij lachyoga niet nodig hebben omdat zij dagelijks al veel lachen. Een van de grootste misverstanden is dat het voldoende is om te vertrouwen op het dagelijkse lachen voor je gezondheid. In dit filmpje leg ik uit waarom dit beslist onvoldoende is.

Lach diep, lach voluit, lach vrij!

Share

Laat wat van je horen

*