Wat gebeurt er toch allemaal???

Voor diegenen onder jullie die het spirituele nieuws een beetje gevolgd hebben, is het waarschijnlijk bekend dat het jaar 2012 een belangrijk jaar was omdat de aarde (met ons er op) naar een nieuwe, hogere dimensie in energie zijn getild. Dit was een belangrijke stap naar een wereld van vrede, harmonie en liefde.
Als ik nu om me heen kijk, lijkt het wel alsof er meer oorlogen, onvrede en ongeluk op de wereld zijn dan daarvoor. Hoe kan dat nou?Misschien zijn er niet meer oorlogen dan ooit tevoren in de wereld, maar ook op een kleiner niveau lijkt er meer chaos te bestaan in de levens van de mensen die ik inmijn werk ontmoet en in mijn privéleven. Natuurrampen slaan de laatste paar jaren behoorlijk toe, waardoor mensen huis en haard verloren hebben. Op dit moment lijken we nog heel ver verwijderd van die mooie vrede waar ik zo op hoopte en waarvan ik weet dat het mogelijk is.

Ik ben geabboneerd op een maandelijkse uitgaven waarin steeds de energetische stand van zaken op deze wereld wordt besproken door mensen die medium zijn voor hogere wijsheden. De huidige uitgave van dit blaadje gaf zo’n duidelijke verklaring voor deze toegenomen chaos, dat ik jullie deze wijsheid niet wil onthouden.
Ik deel dit deze keer maar in een blog en niet in een nieuwsbrief, aangezien ik net een nieuwsbrief de deur uit heb gedaan en ik jullie niet wil overladen met mailtjes. De reden waarom ik deze blog nu uitbreng, is omdat de timing van sommige artikelen bepaalde gebeurtenissen bespreken voor de maanden september en oktober.

Het artikel aan deze blog bespreekt hoe verschillende belangrijke planetaire standen en astrologische gebeurtenissen een zeer krachtige invloed hebben op ons gedrag. De boodschap van dit artikel is dat wij nu in de tijd zitten waarin al het zwarte wat in ons het licht nog niet gezien heeft op de voorgrond treed. Het is gemakkelijk om hierin te verzanden, echter, het is een bijzondere kans om deze laatste stukken aan te kijken en ter transformatie aan te bieden. Zelfs als je al heel wat gedaan hebt op spiritueel vlak, kan het je momenteel tegenvallen hoe primair je soms reageert.

Met een equinox, een volle maan met totale maansverduistering, een nieuwe maan en een totale zonneverduistering en mercurius in retrograde wordt dit alles nog eens versterkt. In het artikel staat een lijstje van deze gebeurtenissen met de respectievelijke datums waarin ze van kracht zijn en de betekenissen hiervan op ons emotionele gevoelsleven.

Het advies hierbij is om niet te snel te reageren, maar met de wetenschap van wat er energetisch met ons gebeurt, eerst met onszelf aan de slag te gaan, alvorens naar de ander te reageren. Wijze raad, die volgens mij op elke ongewenste situatie wel van toepassing is……nu dus nog eens extra!

Ik hoop jullie van dienst te zijn geweest met deze blog.

Shield artikel okt 2014

Liefs,

Nadja

 

P.S. als je dit soort artikelen in jouw eigen brievenbus wilt ontvangen, dan kan je je aboneren op de Shield of the command bij Jill van Maasdijk: jillvanmaasdijk@chello.nl

 

Share

Laat wat van je horen

*