Waar loop jij tegenaan?

Het is natuurlijk makkelijk om een tekst te schrijven met allerlei bruikbare tips en deze met jullie te delen, maar als deze tips niet aansluiten bij waar jij behoefte aan hebt, dan hebben mijn teksten weinig effect.

Zoals altijd, ben ik hier om in dienst te staan van jouw proces in dit prachtige leven dat je op deze aarde leidt. Om je in de toekomst met meer toegepaste informatie te kunnen bedienen, zou ik graag van jou willen horen waar jij nu eigenlijk tegenaan loopt in je leven.

Wat zijn de dingen die je ervan weerhouden om overvloedig te zijn in alle gebieden in je leven? Wat staat er in de weg van jouw geluk, jouw overvloed?

Om je te bedanken voor je input, ontvang je gratis het hele document met de 5 geheimen van effectief visualiseren als je je input vóór 15 april hier achterlaat. Dan heb je vanaf 15 april meteen alle basisstappen in handen die je nodig hebt om te beginnen met het effectief visualiseren van je overvloedige leven!

 

Share

Reacties

 1. Het enige dat mij weerhoudt om me niet iedere moment gelukzalig en in vrede te voelen, zijn mijn eigen gedachten. Want alles wat ik nodig heb, is er, hier en nu, is al in me en bij me. Dit is het perfecte moment. Alles mijn gedachten houden me hiervan weg.

 2. Corina zegt:

  Wat mij weerhoud is mijn ziek zijn. Ik heb longemfyseem en nog 20% longcapaciteit. Ik kom binnenkort op de wachtlijst voor een transplantatie. Ik verlang echt naar een relatie maar ben bang. bang om pijn te worden gedaan. Om verliefd te worden en daarin teleurgesteld te worden. Wat ik denk is, wat heb ik te bieden. Ik heb een zieklijf en dat wordt dus niks. Ben ik bang.

 3. Veel lijkt er te staan tussen mij en overvloed maar waar het uiteindelijk op neer komt, is dat het de gedachten zijn die zodanig het perspectief verleggen dat ik de over de overvloed heen kijk. Er is voldoende, er is overvloed, het is er al, in alle omstandigheden.

 4. Petra zegt:

  Het enige dat mijn geluk op dit ogenblik in de weg staat ben ik op dit moment zelf, ben ik bang. Waarom ga ik voorbij aan mijzelf aan hoe ik mij voel? Ben ik niet goed genoeg? Of is het angst….mijzelf opnieuw te verliezen in de emotie?

 5. Anoniem zegt:

  Wat mij weerhoudt is mijn oude patroon los te laten, dat ik in mijn jeugd op heb gebouwd,
  Heb hier erg veel last van toch is het veilig en ben ik bang om het los te laten,
  Ben hier al jaren mee bezig , het is een obsessie geworden, om het los te laten.
  Angst en woede beheersen mij.

 6. Hallo Nadja,

  Wat tussen mij en mijn nieuwe huis en genoeg geld om van te leven in staat, ben IK helaas/gelukkig ZELF.
  Helaas: Er is veel werk aan de winkel.
  Gelukkig: Het hangt allemaal van mij af!
  Ik kan niemand anders de schuld geven. Jammer.
  Dat is natuurlijk een grapje.

  • altractive zegt:

   Beste Joan,
   tja, die realisatie is het werkelijke pad van de verlichte ziel. Hoe lekker was het daarvoor toen we nog niet wisten dat wij de sleutel waren tot ons geluk en iedereen maar mooi de schuld gaven 😉 Dat is wel makkelijk, maar het houdt ons in een positie van onmacht. De vraag die daarna komt is vaak: wat nu? Schuldgevoel helpt daar niet. Ik heb 1 woord voor je: acceptatie…..volledige acceptatie van wat er NU is is de voorwaarde om te kunnen bewegen in de richting die werkelijk bij je past. 😉

 7. wendy zegt:

  Wat mij het ultieme geluk in de weg staat is vooral het gebrek aan eigenliefde. Ik ben altijd maar bezig met de ander. Is hij of zij wel gelukkig, ontvangt hij/zij wel genoeg, waarmee kan ik de ander helpen/ gelukkig maken? Ik heb het bewustzijn dat ik eerst voor mezelf mag zorgen en daarmee ook pas een ander in zijn volledigheid kan ontmoeten, maar helaas lukt dit in de praktijk nog niet zo goed.

 8. Lieke zegt:

  Waar ik nog steeds mee worstel is gedachten en gevoel. Dat is nog steeds niet in balans. Ik weet dat het met losmaken te maken heeft, daar werk ik ook hard aan.
  Het in het hier en nu leven lijkt wel een levensdoel……

 9. Marloes zegt:

  Overvloed:genoeg verdienen om Alles Te kunnen doen wat Ik wil en waar Ik Blij van wordt en Te kunnen delen. Wat mij tegenhoudt is dat Ik nu bij een bedrijf werk wat mij niet genoeg kan betalen…tijd voor verandering! Ik lees Graag jou geheimen/sleutels Nadja! X liefs Loes

 10. Mijn grootste euvel is uitstellen. Voornemens en kennis genoeg maar uitvoeren is een ander ding.
  Ik ben echter wel op de goede weg door elke keer opnieuw te beginnen. Ik zou willen dat het wat vanzelfsprekender ging.

 11. Ik ervaar heel veel overvloed w.b. mijn familie/kinderen, vrienden/innen, financieel. Mijn pijnpunt is een juiste partner vinden. Zo ben ik al jaren alleen. Vaak vind ik dat niet erg en dan komt er weer een tijd dat ik er echt verdrietig van ben. Is het angst en teleurstelling wat mij bokkeerd? Ben ik te veel eisend? Is het gebrek aan zelfliefde dat er voor zorgt dat ik verkeerd kies. Heb ik bepaalde levenslessen te leren?
  Binnenkort hierover ademen bij jou 🙂

 12. Waar ik tegenaan loop is de saboteur in mijzelf. Ken bergen verdriet in mijn leven…. dat achter me te laten door gedachten aan het verleden niet meer toe te laten……

 13. Angst om juist uittegeven, angst dat ik straks niets meer heb. Dus eigenlijk…bang om echt te leven en te voelen dat ik in overvloed leef, alles heb en wat ik nodig heb naar me toe komt.

 14. Ik voel vaak als eerste de fysieke reacties op iets. Bijvoorbeeld hartkloppingen, opgejaagd gevoel, met gevoelens van angst, schiuldgevoel en verdriet. Acceptatie helpt , want er is geen strijd en geen negatief oordeel. De fysieke reacties blijven. Voor mij is het de vraag hoe deze zouden kunnen verdwijnen.
  Nynke

 15. Wat mij tegenhoudt om in de hier en NU te leven op en harmonieuze wijze is mijn ziek zijn. En de gemiste kansen uit het verleden. Ik worstel daar wel eens mee en ik heb mezelf een denktrant aangeleerd rondom dat ziek-zijn die mede als resultaat heeft dat het niet genoeg is. Dat is niet goed genoeg ben. Ik zou heel graag leven vanuit harmonie en overvloed en acceptatie. Het leven vieren, ook met anderen. Wat ik beschrijf in de laatste zinnen gebeurd te weinig.

Laat wat van je horen

*