Vrijheid van angst

In een sjamanistische reis met een plantmedicijn ontving ik vorig jaar een stuk wijsheid die ik voor mezelf heb gehouden. Ik dacht een tijd lang dat deze informatie alleen voor mij was bedoeld, totdat ik onlangs in een 4-daagse meditatieretraite begreep dat iedereen baat heeft bij deze kennis.

Het gaat over angst. Iedereen heeft wel eens angst. Soms speelt het een grotere, soms een kleiner rol in je leven, maar ongemakkelijk is het altijd. Door de wijsheid die ik kreeg, werd het mogelijk voor mij om op een heel lichtvoetige manier met angst om te gaan. Het is zo’n opluchting om mezelf niet meer te grazen te laten hoeven nemen door deze emotie!

In het onderstaande filmpje deel ik met jou wat deze wijsheid is en neem ik je direct mee in een meditatie die je vervolgens voor jezelf kunt doen. Soms zijn de krachtigste dingen bijna te simpel voor woorden. Maar ja, waarom zouden we moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ik stel het zeer op prijs als je deze informatie wilt delen. Hoe meer mensen dit begrijpen, hoe beter de wereld.

Veel liefs, altijd ten dienste van jouw geluk.

 

Share

Reacties

  1. Hoi Nadja,

    Mooie boodschap en mooie meditatie, dank je wel!

    Groetjes van Nicky

Laat wat van je horen

*