Vind jij verandering ook spannend?

Flaming heart

“We vragen om verandering.

We krijgen de gelegenheid om te veranderen.

We nemen de kans waar.

We beginnen ons anders te voelen.

Dan vertelt het denklichaam ons dat dit vreemde gevoel ‘verkeerd’ is.

vervolgens interpreteren we dit vreemde (nieuwe) gevoel , dat in feite het opduiken van ons emotionele kenmerk is, als een ‘onderbuikgevoel’ of een ‘waarschuwingssigneel’ dat aangeeft dat we de verkeerde kant op gaan.

Door naar deze verhalen te luisteren, keren we datgene wat onze ervaring aan het veranderen is, de rug toe en gaan we weer terug naar wat bekend en veilig is.

Er wordt niets bereikt.

We voelen ons nog gefrustreerder en gedesillusioneerder dan voorheen.

Het denklichaam wordt nog sterker en wij raken ontmoedigd.”

Michael Brown

Of erger nog, we vertellen onszelf dat we nooit meer uit deze vervelende situatie kunnen komen, dat het allemaal geen zin heeft. Dat het werken met onze emoties totaal geen zin heeft en nergens toe leidt…

Ik zie dit gebeuren bij bijna iedere klant die Transformational Breath bij mij is komen doen. De kracht van Transformational Breath is dusdanig, dat je in een sessie een hele grote stap zet. Ik kan er de klok bijna op gelijk zetten dat na drie dagen de mind erbij komt met allerlei bezwaren waarom dit niet goed is, waarom het beter is om te blijven waar je bent, waarom je het beter rustig aan kunt doen, dat je de tijd niet kunt vrijmaken, dat je er het geld niet voor hebt……het gaat maar door. De mind is infinitief creatief in het vinden van redenen waarom je niet zou hoeven veranderen. Want ja, blijven bij hoe het nu is, is immers veilig. Dit kennen we, blijf hier maar in zitten.

Zonde, zonde, zonde….de verandering was met dat vreemde nieuwe gevoel dichterbij dan ooit! Had je nu maar een paar stappen doorgelopen, dan had je het meest onbeschrijflijke licht ontmoet dat je nog nooit in je leven hebt gezien….jij, jezelf.

“Het is bijna ondraaglijk liefdevol”. Zo omschreef een klant het aan mij. Ik vind het de meest treffende omschrijving die ik tot nu toe heb gehoord.

Gebeurt dit jou ook? Ben jij ook heimelijk, of openlijk bang voor verandering? Is de stem van jouw denken ook luider dan dat van je hart?

Laat je niet van de wijs brengen. Het was je hart die je bij de ademsessie bracht. Toen je nog kon luisteren omdat de bedreiging van de verandering nog niet zo sterk aanwezig was. Blijf luisteren naar wat je hart je influistert, ook al denk je dat het onmogelijk is. Zij weet precies de weg en zij zal ervoor zorgen dat er genoeg durf, wilskracht, geld, tijd, etcetera zal zijn als jij durft dit unieke pad van jou te lopen. Het pad naar ultieme vrijheid.

Wees onderscheidend in je gevoel. Leer te begrijpen waar je gevoel vandaan komt: is het je denkgeest die je met angst waarschuwt of is het je hart of zijn het je hormonen/ je lichaam? Onderscheidingsvermogen is de sleutel naar een gelukkig leven.

Volg je hart, zij zal je leiden naar een liefde die je in je voorstelling niet voor mogelijk kunt houden. Je denken kan zich namelijk een dergelijke liefde niet voorstellen. Durf jezelf over te geven.

Er is nu een bijzondere kans voor jou om enorme stappen te maken naar jouw liefde en persoonlijke vrijheid: speciaal deze komende dagen biedt ik je de Ultieme Transformatieweek aan voor de zeer speciale prijs van maar 1000 euro in plaats van de gebruikelijke 1350 euro. Vraag de kortingscode via de email aan. Opgeven kan nog tot uiterlijk donderdag 16 juni. Laat deze kans niet voorbij gaan. Waarom nog langer wachten?

Vind meer informatie door op de foto te klikken.

Ultieme Transformatieweek

Share

Reacties

  1. Mijn ervaring met de workshops die Nadja geeft, zijn zeer positief.
    Ze is super enthousiast, vol energie, creatief en zeer professioneel. Ze heeft goed in de gaten wat er in een groep gebeurt en weet er ook goed op in te spelen als er iets anders nodig is.

    De workshops zijn elke keer anders en het is gewoon een feest om er aan mee te doen. Naast het ademen, zijn er vele leuke andere oefeningen, waardoor het een heerlijke dag (weekend of week) wordt. En het is gewoon een hele fijne en ook veilige omgeving om met veel plezier aan jezelf werken.

    Ook alle lof voor de coaches en het heerlijke eten gedurende de workshop dagen.
    Verandering is misschien eng, maar bij Nadja’s workshops is het ook vooral erg leuk!

Laat wat van je horen

*