Unieke, bijzondere mensen

 

“Ronduit levensveranderend”

“Het is een van de meest fijne methoden die ik ken om aan je persoonlijke groei te “werken”.  Dank jullie wel voor deze fantastische week!”

“Voor mij is Transformational Breath een enorme bevrijding geweest en een prachtige opening naar mezelf om het leven te ontvangen”

“ Het was fantastisch. Ik had nooit gedacht dat deze simpele techniek zo effectief zou zijn.”

 

P1070708

ik was net bezig met het bijwerken van de reacties op mijn website van klanten die het afgelopen ademweekend met mij hebben gevolgd. Ik heb een document waar alle reacties in staan van alle klanten die iets hebben willen opschrijven over het programma dat ze met mij hebben gevolgd. Ik verloor mezelf eventjes in alle leuke reacties die mijn klanten hebben opgeschreven. Een grote glimlach kroop op mijn gezicht toen ik ze las. Het zijn er inmiddels te veel om allemaal op mijn website te plaatsen.

In 2010 begon ik met het geven van mijn eerste ademweekend en in 2012 maakte ik mijn eerste stap als kersverse senior traineP1070753r met mijn eerste Ultieme Transformatieweek. Mijn reis als professionele trainer met Transformational Breath voerde mij naar verschillende landen. Ik heb in Zwitserland, Spanje, Frankrijk, India en Bali workshops, weken en ademsessies gegeven en ik heb in 2014 mijn eerste eigen groep ademcoaches opgeleid, werk wat ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier doe.

Unieke, bijzondere mensen
De bovenstaande quotes komen allemaal van klanten die de Ultieme Transformatieweek hebben gevolgd. Stuk voor stuk zijn de reacties uitgelaten, dankbaar en positief. Ruim 150 klanten heb ik in  mijn Ultieme Transformatieweek mogen begeleiden en ruim 1500 klanten hebben weekenden, dagworkshops, ademavonden, introductieworkshops en ontelbare individuele sessies bij mij gevolgd.
Stuk voor stuk unieke en bijzondere mensen, vol met licht en moed en vol hoop het levenspad bewandelend. Zo’n mens ben jij ook. Misschien kennen we elkaar, misschien ook niet. Ik ben in ieder geval blij dat jij de tijd neemt om mijn nieuwsbrieven te lezen en ik hoop je blij te maken met dat wat ik met je deel.P1070810

Wist je dat?

Wist je dat ik heel graag de kracht van de adem met je deel? Dat ik er zo enthousiast over ben dat ik het een ware passie durf te noemen? De veranderingen die de deelnemers van het afgelopen Reclaim your Super Powersweekend hebben doorgemaakt laten mij wederom zien waarom ik dit werk doe: om ware transformaties in de mens te faciliteren. Niet om zomaar een beetje een feel-good te bieden voor een dag of twee. Nee, mij gaat het om het echte werk: werkelijke vrijheid van het verleden en de gekte van deze wereld voor iedereen.

De beste en meest krachtige manier om een betekenisvolle transformatie te bewerkstelligen is nog steeds de diepgaande transformatieweek die ik binnenkort weer aanbied. De eerstvolgende Transformatieweek is op 20 t/m 25 juni in een prachtig centrum in Winterswijk.
Ik hoor je al denken:” nèh, ik heb dat niet nodig, ik ga al op vakantie”.  Ik heb 4 woorden voor jou: laat je eens verrassen. Deze week is niet te vergelijken met de meest gave vakantie ooit. Deze week betekent ware vrijheid voor jou, niet alleen tijdens een vakantie, maar voor altijd…moet je daar nog mee wachten?

Kijk eens verder voor meer informatie over deze ultieme ademweek. Als je je opgeeft voor de introductieavond vaon 3 juni aanstaande, krijg je een aantrekkelijke korting voor deze week.

Ultimate Transformation week ENG

Als uitsmijter nog een laatste quote, die precies omschrijft waar het volgens mij om gaat:

“Ik heb gedoken! Dat vond ik heel spannend i.v.m. mijn hyperventilatie. Maar ik wilde het toch heel graag doen.
En het ging heel goed, en ik vond het heel mooi. Ik zag het als een overwinning op mezelf! Ik heb me niet tegen laten houden door gevoelens van angst, maar ben er voor gegaan. Het voelde euforisch toen ik weer boven water kwam en ik op 10 meter diepte vrij uit geademd heb! Deze ervaring was een mooi voorbeeld van ‘met volle teugen van het leven genieten’!”
Share

Laat wat van je horen

*