Transformational Breath®

Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle zelfhelende techniek waarmee aandacht wordt besteed aan het verruimen van de ademhaling. Hierbij wordt voornamelijk aandacht besteed aan het ademhalen vanuit het diafragma. Hierdoor gaat men dieper in de buik ademen en gebruikt men de volledige ademhalingscapaciteit.

Het merendeel van ons ademt niet bewust en ademt niet op een volwaardige manier. Het maximum van onze ademhalingscapaciteit wordt zelden gebruikt, waardoor we onszelf te  kort doen aan de zuurstof die ons lichaam dagelijks nodig heeft.

Wijsgeren uit het oosten hebben dit door de eeuwen heen al aangegeven en benadrukken het belang van een bewuste ademhaling. De rol van een diepgaande, aandachtige ademhaling staat in oosterse tradities bekend als helend voor lichaam en geest.

De techniek van Transformational Breath® is ruim 30 jaar geleden ontwikkeld door Judith Kravitz. Op het moment dat zij zichzelf van een keelkanker wist te genezen met behulp van deze ademhaling was zij ervan overtuigd dat deze techniek iets te bieden heeft aan de mensheid. Zo is deze techniek nu uitgegroeid tot de snelst groeiende ademschool ter wereld.

Voor wie is Transformational Breath?

De drie niveaus waarop TBr werkt

Share