The Embodiment Conference in Forbes magazine!

Ik schreef al eerder over The Embodiment Conference: een congres voor lichaamswerkers met het grootste aantal sprekers en deelnemers ooit. Inmiddels met een klein half miljoen deelnemers is dit congres eerder een beweging dan een congres te noemen. Over de hele wereld doen sprekers mee en bekijken mensen online vanuit hun thuis al het moois dat gepresenteerd wordt.

Er zijn lezingen, maar ook mini-workshops met yoga, leiderschap, dans, creativiteit, sociale verandering, intimiteit, vechtsporten, healing, meditatie, ademwerk en zo veel meer!

Mijn presentatie was een succes en heerlijk om te doen in de gemoedelijke sfeer die de organisatoren van TEC – zoals dit monster lieflijk wordt genoemd – neerzetten.
Helaas is het te laat om mijn presentatie nog na te kijken, maar ik nodig je van harte uit om de site eens op te surfen. Klik eens op een stroming (yoga, dans, etc) en klik eens lukraak op een presentatie. Je kunt live meedoen, er wordt ook op Facebook live gestreamed en je kunt nog 48 uur nadien de presentaties gratis bekijken.

Klik hier voor je gratis toegangskaartje naar het congres. Het congres loopt nog tot en met zondag 25 oktober.

Mocht je helemaal verslaafd geraakt zijn aan de inspiratie, dan kan je er ook voor kiezen om te upgraden. Hiermee kan je een stroming of het HELE congres nog eens op je gemakje nakijken voor de rest van je leven. Nou als dat niet genoeg is om de lange corona-wintermaanden mee door te komen?

Ondertussen is het ook heel gaaf om te lezen hoe veel bijval dit congres krijgt. Eergisteren (19 oktober 2020) is er een artikel in het presitgieuze blad Forbes verschenen. Hoe gaaf is dat? 🙂

Lees het Forbes artikel hieronder maar eens. Een mooie invalshoek voor iedereen die interesse heeft om de stress te lijf te gaan!

Doe er je voordeel me en geniet van al het moois dat dit congres teweegbrengt!

 

 

Download hier het Forbes artikel The Embodiment Conference 2020

Share

Laat wat van je horen

*