The Embodiment Conference – GRATIS toegang!

TEC Logo

Regel je gratis plek bij The Embodiment Conference
1000 sprekers. 10 hoofdonderwerpen. Nul €€€

14 t/m 25 oktober 2020

Ik ben dolblij om deel te mogen uitmaken van The Embodiment Conference. Dit is een unieke kans om te leren van mij en vele van de best bekende leraren in het veld van de complementaire geneeskunde. Verdiep je professionele expertise, reset je eigen spirituele gewoonten en verbind je met gelijkdenkende mensen over de hele wereld.

Klik hier voor je gratis deelnameplek.

The Embodiment Conference is een uniek concept wat nog nooit eerder op zulke schaal is uitgevoerd. Mark Walsh en zijn team vanuit het Verenigd Koninkrijk hebben het op zich genomen om het grootste online congres in de complementaire geneeskunde op te zetten. En het lukt ze! Ze hebben 1000 sprekers bereid gevonden om geheel gratis de meest waardevolle inhoud te delen op dit congres dat 10 dagen duurt.
Je kunt uit 10 verschillende onderwerpen kiezen, iedere dag is er tussen 9 en 23 uur ieder uur een nieuwe spreker die over zijn of haar expertise deelt. Daarnaast is er ook een hoofdpodium waar de grootste wereldsprekers hun kennis delen. Er zijn coffee-break-out rooms waar je met elkaar kunt kletsen. Netwerken/verbinden is namelijk ook een heel belangrijk onderdeel van naar een congres gaan. De organisatie doet haar uiterste best om dit aspect ook te faciliteren.

De sfeer is gemoedelijk, professioneel en menselijk tegelijk. De menselijke verbinding staat bij The Embodiment Congressen altijd voorop.

Je kunt het congres gratis live via Zoom volgen, het congres wordt ook live gestreamd als je niet via Zoom wil kijken (je kunt dan alleen geen vragen stellen, wat in de live zoom wel mogelijk is). Je kunt zo veel en zo weinig volgen als je wilt. De opnames zijn een dag na de live stream ook nog gratis te bekijken. Er zitten geen addertjes onder het gras.
Als je langer dan 2 dagen nog naar videos wil kijken, dan kan je ervoor kiezen om de downloads te kopen. That’s it!

Dit is een uitgelezen kans om die spreker die je altijd al eens had willen zien live online mee te maken en je vragen te stellen. Zuig de kennis op en doe er je voordeel mee!

Samen bouwen we aan een nieuwe wereld.

Klik deze link om meer te ontdekken over het congres en geef je op voor je gratis plek als je interesse hebt.

Mijn presentatie over Kanker & Adem (inclusief kleine ademoefening) is gepland op donderdag 15 oktober om 15 uur (tijden op de website worden aangepast aan jouw lokale tijd).
Sta even stil bij deze getallen…wat een prachtige synchroniciteit! 🙂

Share

Laat wat van je horen

*