Snatam Kaur in concert

Snatam Kaur

Ik ben zeer verheugd om de komst van Snatam Kaur aan te kondigen in Amsterdam op 18 maart 2020. Zij zingt prachtige mantra’s en heeft een unieke gave om het eeuwige licht te channelen terwijl ze zingt. Het is werkelijk magisch.

Voor het eerst in mijn bewuste leven komt deze zéér populaire zangeres naar Nederland en nergens minder dan in Theater Amsterdam.

Als je bij mij de Levels I, II en III of de Ultieme Transformatieweek hebt gedaan, dan herinner je je waarschijnlijk haar mantra Ra Ma Da Sa: een lied nog steeds iedere keer weer rillingen over mijn rug geeft, zo mooi, zo helend, zo zuiver.

De schatting is dat haar kaarten heel snel uitverkocht zullen raken, dus ik beschouw het een kadootje dat ik je dit kan laten weten.
Uiteraard onderschrijf ik de talenten van alle artiesten die ik hier aanprijs, maar stap nu eens over alle drempels die je hoofd kan bedenken en geef jezelf deze avond mantrazingen kado. Zo licht zal je je een tijd niet meer gevoeld hebben, dat weet ik zeker.
Ga naar heartfire.nl om je van een kaartje te verzekeren.

Verwen jezelf de komende 10 minuten even lekker met het prachtige nummer Ra Ma Da Sa…

En je kunt er opnieuw naar luisteren,
en opnieuw,
en opnieuw,
zo vaak als je maar wil!

Geniet.

Share

Laat wat van je horen

*