Sabbatical

Lieve vrienden,

het plan ontstond al een tijdje geleden en heeft daarna een tijdje in mij gesudderd om de juiste vorm te geven.Na twee drukke en emotioneel beladen jaren vraagt mijn systeem om een break.

Ik heb in die tijd veel van mijn lichaam gevraagd en zij heeft vrijwel zonder morren steeds gedaan wat ik van haar vroeg. Nu is het echter tijd om naar de wensen van mijn lichaam en geest te luisteren en eens ruimte voor mijzelf te maken voor rust, ruimte, voeding en bezinning.

Ik heb daarom besloten om mijzelf 3 maanden vrijaf te geven:ik vertrek op 28 december en ik kom eind maart terug naar Zuid-Spanje om daar mijn ademweek te geven. Ik verwacht met het paasweekend terug te zijn in Nederland. De bedoeling van deze sabatical is om even helemaal niet bezig te zijn met het werk. De bedoeling is om vooral tijd aan mezelf te besteden zodat ik bij terugkomst weer helemaal opgeladen ben om jullie met nog meer liefde tot dienst te zijn.

Deze hoognodige pauze in mijn leven zal ik beginnen in Egypte, waar ik ga wandelen in de Sinai woestijn. De reis vervolgt zich naar India waar ik eerst in Goa zal beginnen met ontspanning en yoga. Waar de reis verder zal voeren is onbekend, behalve dat ik mijn felbegeerde droom in vervulling zal laten gaan door voor het eerst in mijn leven de Taj Mahal in het echt zal bekijken. Mijn wens is altijd geweest om deze zowel bij zonsopgang als bij zonsondergang te bekijken.

Als de dood van mijn ouders mij één ding heeft geleerd, dan is het dat het leven veel te kort is om dingen uit te stellen. Als er iets is wat je graag wilt doen, wacht dan niet tot je pensioen. Je zou dan al dood kunnen zijn. Mijn moeder was altijd heel nuchter in dit soort dingen. ” je zou zomaar morgen onder een auto kunnen lopen en dan zou alles afgelopen kunnen zijn” hoor ik  haar nog zeggen. Voor mij betekent dit dat ik deze droomwens NU ga uitvoeren. Ik hoop daarbij ook jou tot inspiratie te zijn: als er iets is wat je HEEL graag wilt, wacht dan niet langer….doe het NU!

Het is mijn plan om mijn reis met regelmaat te verslaan op deze blog. Hou het dus in de gaten!

In de tussentijd kan je gewoon doorgaan met ademsessies. Mijn praktijk wordt in afgeslankte vorm doorgezet door mijn zeer gewaardeerde (en geliefde) collega Sandra Vaes. Wij werken samen op dezelfde praktijk. Zij werkt daar op de woensdagavonden en zondagmiddagen.  Sandra is psychologe en voert het ademwerk met veel passie uit. Ik kan je haar van harte aanraden. Zij zal ook de ademavonden door laten gaan en ze is bezig om het zo te regelen dat er in het nieuwe jaar ook weer gratis introductieavonden gepland worden. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06-40061480 of via emailadres: info@blissfulbreath.nl. Je kunt haar profiel ook checken via de website van onze praktijk: www.centrumdelinde.nl

Ik zie jullie reacties graag op mijn blogs verschijnen!

Share

Laat wat van je horen

*