Reclaim your Super Powers ademweekend

 ¨Ik hou van jou…”

 

Leer jezelf tijdens dit intensieve ademweekend echt beter kennen. Ontdek wat jij wil en waar je naar toe wil in je leven. Zet de stap om echt vanuit liefde te gaan leven. Door simpelweg weer in contact te komen met je ware essentie, kan je negatieve patronen en en pijnlijke emotionele reacties bij de oorsprong omdraaien. Het thema van dit weekend zal zijn om je te doen terugkeren naar je innerlijke liefde. De bron van waaruit je beweegt.

Na een zeer succesvol valentijnweekend waarin we met het thema zelfliefde hebben gewerkt, gaan we dit weekend weer met dit thema werken, omdat ik gezien heb hoe ongelofelijk diep dit gaat.

Uiteraard zal dit wel iets van je vragen, namelijk om eerlijk tegenover jezelf te zijn en te kijken naar datgene wat je bent en doet. Dat vraagt soms moed en de resultaten zijn hieraan gekoppeld! Dit weekend zal je helpen om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen wat het is waar jij naartoe wilt in het leven. Begrip krijgen over je kernkwaliteiten is daarbij van wezenlijk belang. Durf jij het aan om werkelijk vanuit je essentie te gaan leven?

Tijdens dit weekend krijg je 4 volle gefaciliteerde ademsessies. Ze zijn dicht op elkaar gepland om zo het maximale uit de sessies te realiseren. Dit heet de snelkookpanmethode, maar deze keer is het wel een heel liefdevol kookpannetje!

Wat kan je tijdens het weekend verwachten?

  • 4 volle ademsessies, inclusief speciale sessies
  • Persoonlijke begeleiding van maximaal 3 deelnemers per ademcoach
  • Meditatie
  • Beweging / dans
  • Verdiepingsoefeningen
  • Veel plezier!

Het weekend staat onder begeleiding van een team van ervaren trainers en coaches.

Dit weekend wordt in het Nederlands en eventueel Engels gegeven.

Datum: 28 en 29 mei 2016
Plaats:  Werkhoven
Tijden: zaterdag- en zondag ochtend en -middag.

Informatie:  per email via info@altractive.nl

Ik kijk er naar uit je dan te ontmoeten!

 

Aanmelden

 

 

* = alle prijzen zijn inclusief BTW

 

Ondersteunende coaches kunnen zich aanmelden via deze link

Share