PowerThinking LIVE – een GRATIS workshop met mijn eigen techniek!

Een aantal jaren geleden vatte ik het plan om een online cursus in elkaar te steken. Dat is gelukt en het stond NET online toen mijn vader plotsklaps overleed.
Het volgende jaar was ik met hele andere dingen bezig dan met deze cursus.
Daarna kreeg het weer mijn aandacht en nu is het een integraal onderdeel van de VIP trajecten die ik met mijn klanten met kanker en hun partners doe, op weg naar een vol leven met een goede gezondheid.

Zoals gezegd, staat het programma online.
Tóch kreeg ik af en toe een opmerking, dat mensen het wel eens heel leuk zouden vinden om mij in het echt te ontmoeten. LIVE te zien, zo te zeggen.
Nou, na wat gewikt en geweegd te hebben, is het nu zover!

Op 7 november geef ik een LIVE inroductieworkshop in PowerThinking. En deze is geheel GRATIS!

“Waarom?” zou je misschien zeggen?

Nou, omdat ik het jou ook gun om voluit te leven met een goede gezondheid. En om die te behouden OF opnieuw te verkrijgen, zul je ook iets aan je mindset moeten doen.

Geef je direct op voor deze GRATIS workshop. Je kunt je er geen buil aan vallen en je zult op een hele speelse manier héél veel leren over hoe krachtig je gedachten werken op je lichaam.

Ook als er niets aan je mankeert, is dit een hele leuke workshop, want weet je wat (jaha, ik zal je even een geheim vertellen) het werkt niet alleen op je gezondheid!

Deze workshop is een unicum, mis het dus niet!

Datum: 1 oktober 2018

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Plaats: Zeist

Mag ik jou ook ontmoeten op de workshop? Geef je dan hieronder op om een plaatsje te reserveren, want Vol = Vol!

 

GEEF JE OP

Share

Laat wat van je horen

*