Open je hart

Flaming heart

Nu is het misschien leuk om na mijn vorige blog te weten dat het hart de meest krachtige factor in jou is om je leven te creëren. Om hier goed gebruik van te kunnen maken, zul je natuurlijk contact met je hart moeten hebben!
Hoe goed ben jij in contact met je eigen hart en je eigen gevoel? Kan je wanneer je wilt inchecken met jezelf om te zien wat er nodig is? Dat is niet altijd even eenvoudig.

Als je liefdevol bent, wil dat niet altijd zeggen dat je contact hebt met je hart (of hartsenergie, zou ik eigenlijk moeten zeggen). Sommige mensen slagen er in om een heel leven lang te geven aan anderen, zonder überhaupt door te hebben wat ze zelf nodig hebben of wie zij werkelijk zijn. Dit is geen gezonde situatie. Geven kan namelijk eigenlijk pas echt onvoorwaardelijk als je overloopt van de liefde. Dat wil dus zeggen dat je EERST goed van jezelf houdt en gevoed bent en dat je daarna als vanzelf gaat overlopen.

Hieronder geef ik je een meditatie waarmee je al een stap kunt nemen in het maken van verbinding met je eigen hartsenergie.
Het effect van deze meditatie is dat je steeds meer in contact komt met je eigen energie en dat je je op een gezonde manier verder weet te voeden vanuit het universum. Zo kan je op een gezonde manier deze liefde weer delen. Pas van daaruit kun je je op een betekenisvolle manier weer verbinden met een ander.
Deze meditatie mag je zo vaak doen als je wilt, graag zelfs!

Deze meditatie is ook een hele mooie voorbereiding op het liefdesweekend dat ik 13 en 14 februari geef. Dit weekend van Valentijn is er helemaal op gericht om jou met behulp van meditaties, oefeningen en ademsessies helemaal te laten landen in je eigen hartsenergie. Zo ga je helemaal en onvoorwaardelijk houden van jezelf!

Om je tegemoet te komen (zomaar een liefdevol gebaar vanuit mij naar jou), geef ik je 50 euro korting voor dit weekend. Voorwaarde is wel dat je je vóór 18 januari opgeeft. Als je deze blog buiten de nieuwsbrief om treft, stuur me dan een mailtje op info@altractive.nl om de kortingscode te ontvangen.
Heb je wel de nieuwsbrief ontvangen, dan heb je de code al in de nieuwsbrief staan, in het onderdeel ‘ In de spotlight’.

Geniet van jezelf, geniet van de liefde en stroom over van liefde!

Share

Laat wat van je horen

*