Nooit meer ruzie

Als ik workshops geef, dan ga ik ook altijd lichtjes mee met de groep. Het is namelijk onmogelijk om niet mee te reizen met waar de groep naartoe gaat. Dit betekent dat ik ook altijd de kans krijg om mijn eigen levenservaring te verdiepen.

Zo ook tijdens de afgelopen retraite die ik in Zuid-Spanje heb gegeven. Een prachtige ervaring in dat zonnige gedeelte van Europa waar we een week lang te gast waren bij Hans en Kathleen in hun retraitehuis.

De blog gaat deze keer over hoe we omgaan met de ander als we onenigheid hebben. Het kan beginnen bij een irritatie of zelfs uitmonden tot grote ruzie. Het heeft allemaal dezelfde grondslag.

In deze video leg ik uit hoe je onenigheid kunt gebruiken tot een grote verdieping van jezelf, met als resultaat dat je jezelf bevrijdt van de meest hardnekkige overtuigingen die je er op nahoudt, zodat je nooit meer ruzie hoeft te maken, waar dan ook maar over.

Kijk je mee naar deze video?

Ik wens je een heerlijke dag toe en ik hoop dat deze video jou ook weer stappen dichterbij de vrijheid brengt.

Share

Reacties

  1. Leuk artikel Nadja!

Laat wat van je horen

*