Neale Donald Walsch komt naar Nederland

Neale Donal Walsch

Aanstaande zondag 24 oktober komt deze visionair en schrijver van de drie boeken ” Een ongewoon gesprek met God” naar Amsterdam om te spreken.

Jaren geleden tijdens een van mijn reizen kwam er een man naar mij toe in een Amerikaans busstation. Hij ging naast me zitten en vertelde mij over het onwaarschijnlijk dikke boek dat hij in zijn handen hield. ‘ Conversations with God’  las ik op de kaft. ” Oh nee” , dacht ik bij mezelf, ” ik heb een missionaris naast me zitten”. Niets bleek minder waar. Deze zeer open en gemakkelijke jonge man vertelde mij honderduit over zijn reizen en wat het boek hem spiritueel bracht. deze man, Neale Donald Walsch, kreeg midden in de nacht plotseling contact met een wijsheid die zich God noemde. Zijn eigen scepticisme ten spijt, werd hij aangezet om antwoorden op te schrijven die levensvragen beantwoordden die hij zichzelf steeds stelde. Vragen die gingen over waar het leven over ging, waarom wij hier zijn etcetera. Hoe meer hij vroeg, hoe meer antwoorden hij kreeg. Waar hij eerst dacht maar simpele notities te maken, bleek dat God voor hem iets heel anders in gedachten had, namelijk de publicatie van niet minder dan drie boeken. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Na mijn wereldreis kreeg ik van iemand deze drie boeken op een CD gebrand mee. Ik had een MP3 speler in de auto en moest voor mijn keuringswerk veel in de auto zitten. De audioboeken bleken bijzonder boeiend en ik kon eerlijk gezegd niet wachten om weer in de auto te zitten. Binnen no-time was ik er doorheen en wenstte ik dat er meer was. Al mijn vragen over het universum, het leven en hoe dit vanuit spiritueel oogpunt bekeken kan worden werden beantwoord in deze boeken. Nu nog, ben ik bijzonder geinspireerd door wat Neale in zijn channelings te vertellen heeft.

Via de volgende link kun je meer informatie vinden en je kunt je direct opgeven voor deze ongetwijfeld erg inspirerende middag met Neale : https://www.facebook.com/events/445490755631802/

Ik zou heel graag naar de lezing gaan en heb er zelfs al een tijdje geleden een kaartje voor gekocht. Nu is het zo dat andere privé-plannen er helaas tussengeschoven zijn en ik niet kan gaan.

Mocht je het interessant vinden en Neale graag live willen horen spreken, dan heb ik nog een kaartje in de aanbieding. Mail mij als je interesse hebt om dit kaartje van mij over te nemen! -> Het kaartje is verkocht.

Ik wens je heel veel plezier en inspiratie als je gaat.

Mocht je het leuk vinden om alvast een proefje te krijgen van de prachtige wijsheid die uit deze boeken straalt, lees dan het onderstaande korte verhaaltje wat oorspronkelijk bedoeld was als een kinderboek. Het is ook uitgegeven in een prachtige editie met schitterende illustraties. Een leuk kerstkado voor iemand met kinderen! Ikzelf lees dit verhaal voor aan mijn volwassen seminardeelnemers, waarna iedereen stil wordt van de pracht van de boodschap. Dit reikt dus veel verder dan alleen woorden.

Een klein gesprekje met God

 

Share

Laat wat van je horen

*