Moeder Meera komt weer naar Nederland!

Moeder Meera over de kwaliteit van vertrouwen in het goddelijke:

“Wees simpel. Wees als een kind. Het kind weet niet waar de moeder heengaat maar houdt van de moeder en laat haar zich dragen, wetende dat de moeder hem nooit zal schaden.”


Voor degenen die graag eens een zegening van Moeder Meera willen ontvangen is er goed nieuws: moeder Meera komt weer naar Nederland.

Moeder zal Darshan geven op:

  • 30 juli 2019 om 10:00, 13:00 en 16:00 uur.

De locatie is:

Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, 2252 HH Voorschoten

Het is noodzakelijk om een plek te reserveren. Reserveer je plek hier.

Ondervind je nog problemen met reserveren? Zend dan een email naar het team: info@moedermeera.nl. Vergeet niet te vermelden welke Darshan en welk tijdstip je wilt reserveren en vermeld alsjeblieft je email adres.

Moeder Meera
Moeder Meera is wat men een Avatar noemt. Zij is een verlichtte geest die in een menselijk lichaam is gedaald om ons op aarde te ondersteunen met het licht.
Zij is in 1960 geboren in India als een kind van boeren ouders. Al vanaf heel vroege leeftijd wist men dat zij een bijzonder kind was. Al op haar zesde jaar sprak ze over het goddelijke en dat zij haar steun en wijsheid vanuit het goddelijke betrok.
Zij werkt voornamelijk met de energie van the Divine Mother (de Heilige Moeder).
Zij woont inmiddels al vele jaren in Duitsland waar ze schijnbaar onvermoeibaar mensen ontvangt voor haar zegening.

Darshan

Dit noemen ze in India het moment waarop je zegeningen ontvangt van een verheven meester. Moeder Meera doet dit door eerst je slapen 10 seconden vast te houden en je vervolgens 10 seconden aan te kijken. Volgens haar woorden werkt ze aan je om je energiebanen te zuiveren.
Ik heb voor het eerst haar zegening ontvangen toen ik met een vriend meeging die daar al jaren naartoe ging. Het leek mij interessant om oog in oog te staan met een verlichtte geest en ik vroeg mij af wat het voor mij zou kunnen betekenen.
Ik herinner mij de eerste keer nog heel scherp. Als ik in contact kom met een hoge energie, dan krullen mijn mondhoeken in een enorme glimlach naar boven. Er is niets wat ik daaraan kan doen.
Al vanaf het moment dat ik in de rij zat om haar zegening te ontvangen krulden mijn mondhoeken naar boven in wat ik niet anders kan omschrijven als een belachelijke grijns. Toen ik weer naar beneden liep vanaf het podiumpje waar ze zat, voelde ik me alsof ik er –ten overstaan van de hele zaal- als een groteske clown uitgezien moet hebben.
Het gevoel van gelukzaligheid heeft me het hele weekend niet verlaten. Er is na die dag een groot proces gestart wat nog tot dagen daarna heeft nageëbd.

Ik ben inmiddels tot 3 keer toe naar Duitsland gereden om haar zegening te ontvangen en ik blijf het steeds een heel bijzondere gebeurtenis vinden. Het is steeds een diepgaand kado aan mezelf. Ik ben dus ook op 30 juli in Voorschoten te vinden!

Ik wens je een heel bijzondere darshan als je gaat. Wil je je ervaring hier op deze blog zou delen als je bent geweest? Het is fijn voor anderen om te lezen.

Aloha

Share

Laat wat van je horen

*