Zonnewende-adem

Laten we de magie van de adem weer wereldwijd oproepen!
 
Er gebeurt iets heel bijzonders wanneer mensen samen ademen.
Surfend op de naweeën van de net voorbije zonnewende gaat deze sessie magisch zijn!

Deze online groepssessie is voor mensen die ervaren ademers zijn in Transformational Breath.

Deze sessies staan open voor iedereen die minstens 6 begeleide ademsessies hebben gevolgd en die in staat zijn om zelfstandig ademsessies te doen.
Ademcoaches en mensen die de VIP trajecten bij mij hebben gevolgd zijn ook van harte welkom.
Mocht je twijfelen of je zelfstandig kunt ademen en je hebt bij mij geademd, mail me dan eventjes om te overleggen: info@altractive.nl

We ontmoeten we elkaar via Zoom en doen we allemaal, tegelijk, thuis, een ademsessie!

De voorbereiding:

Je regelt je eigen matje, kussentje, dekentje, tissues, een handdoek, een mondstukje, een spuugbakje, een sjaal of riem, een tennisbal/massagebal/gladde steen of kristal, een backjack of een stapel kussens, een belly bag en een waterflesje.
Klik hier voor instructies voor het maken van een mondstukje en een belly bag voor thuis.
Leg het alvast allemaal klaar en zet je laptop of tablet zo neer dat deze haaks op je lichaam staat als je ademt, op zo’n manier dat ik je hoofd tot aan een deel van je bovenbenen kan zien vanaf de zijkant, het beste van schuin bovenaf bekeken. Zorg voor voldoende licht en draag het liefste geen zwarte bovenkleding. Daarmee is je adembeweging niet goed genoeg te zien, zeker als het donker wordt. Wellicht ten overvloede: het is dus noodzakelijk dat je met video en geluid in de meeting aanwezig bent.
Omwille van de muziek, is een laptop het beste en anders een tablet. Met de telefoon is de kwaliteit en het volume van het geluid een stuk minder. In mijn ervaring werkt dit niet goed voor ademsessies. (Tenzij je niet anders kunt, natuurlijk 😉 )

Ik verzorg de muziek, invocaties, etc, zodat jij alleen maar hoeft te ademen. Tijdens de sessie geef ik ook individueel adviezen.
Zo kunnen we, heel bijzonder, tóch verbonden te zijn in de adem.
Samen een beetje delen vooraf (ik geef geen uitleg, dat hebben jullie niet meer nodig), een intentie neerzetten en we komen samen ook weer terug achteraf.
Voor deze sessies is het fijn als je een vrijwillige bijdrage wil geven. Gewoon, naar eigen inzicht en draagkracht.

Datum: maandag 22 juni
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Doneren: een donatie voor deze sessie is welkom. Voel je nergens toe verplicht.  Klik hier om te doneren via Tikkie.
Je mag het bedrag ook overmaken op rekeningnummer NL84ABNA0510376479 t.n.v. N. Benschop o.v.v. Meet-to-breathe open 22 juni. Dankjewel! 🙂
Meedoen: klik hier om de Zoom meeting bij te wonen.* Meeting ID: 824 4881 0535. Het paswoord is: 946092.
Let op, je moet je even registreren voordat je aan de zoom meeting mee kan doen. Meld dus even 5 minuutjes van tevoren via de Zoom link aan! Zorg dat je Zoom versie 5 hebt gedownload. Door geavanceerde veiligheidsopties, is dit de enige versie die samenwerkt met mijn versie. Versie 5 is gratis te downloaden/updaten via www.zoom.us.

Tot dan!

* Klik hier voor instructies voor videobellen met Zoom

 

 

Share

Reacties

 1. Hoi lieve Nadja, dat klinkt fantastisch en ik zou graag meedoen! Het luxe probleem is alleen dat ik nog 3! Zoom sessies en bijeenkomsten heb om uit te kiezen en ik had er daar al 1 van bevestigd. Hopelijk doe je t volgende week nog eens?

  Liefs! Ârati

  • altractive zegt:

   Hoi Lieve Arati!
   Nou, dat noem ik nog eens een luxeprobleem inderdaad! 🙂
   Fijn dat je zo enthousiast bent om te komen ademen. Vanavond besluiten we of er een vervolg komt en wanneer. Wat mij betreft plan ik er graag weer een, dus jouw wens is bij deze genoteerd!
   Veel plezier met wat je gaat doen vanavond!
   Liefs,

   Nadja

  • altractive zegt:

   Hoi Arati,
   voor het geval je het nog niet gezien hebt, komende maandag is er weer een begeleide ademsessie online.
   Doe je mee?
   Liefs,
   Nadja

 2. Lieve Nadja, Graag zou ik meedoen, maar ik heb nog geen levels gedaan. Wel heb ik een 8 weekse (1x pwk) adem workshop gedaan van QLB en 3 ademworkshop met TB, waarvan 2 online.
  Mag ik me dan toch aanmelden voor koningsdag?

  Ik hoor het graag.

  • altractive zegt:

   Beste Catherina,
   zo te zien heb je ervaring in het zelfstandig doen van ademsessies met de verbonden adem. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer positieve energie!
   Liefs, Nadja

 3. Hi Nadja,

  Ik doe graag mee!
  Meld ik me zo aan?
  liefs Deepa

 4. Mary Prado zegt:

  Klinkt fijn, maar ik heb geen ademsessies gedaan.
  Veel plezier!

Laat wat van je horen

*