Masterclass Kanker & Adem – voor ademprofessionals

Ik nodig je graag uit om de Masterclass Kanker & Adem te volgen die ik binnenkort geef. Deze webinar is specifiek gericht op ademwerkers, zodat ik mijn informatie specifiek naar jullie behoeften kan focussen.

Als een ademprofessional, weet je mogelijk over de toenemende aantallen kankergevallen in de algehele bevolking. Dit betekent waarschijnlijk dat je meer en meer kankerpatiënten
in je praktijk krijgt. Alhoewel een kankerpatiënt niet anders is dan andere mensen, zijn er een aantal dingen waar je vanaf moet weten als je ze op een betekenisvolle manier wil ondersteunen. Onderdeel van een professional zijn, is om te weten waar je over praat.

Deze Masterclass Kanker & Adem bespreekt alles wat je moet weten als een ademcoach on een feitelijk correct gesprek te kunnen voeren, niet alleen met je klanten, maar ook met andere professionals in de zorg. Zij nemen namelijk soms contact met je op als ze willen weten wat je met hun patiënten doet.

Behalve theorie, is er ook tijd voor jou om vragen te stellen over de praktische aspecten van het werken met kankerpatiënten in jouw praktijk.
De les wordt in de vorm van een webinar aangeboden, dus je kunt het vanuit iedere plek volgen waar je internetverbinding hebt.

We bespreken alle theorie aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk en al jouw vragen zijn welkom.

Na de webinar ontvang je een opname van de webinar om nog een maand terug te kunnen kijken. Er is ook een hand-out met alle handige details die je zou willen zoals referenties, artikels, getallen en een gids met voorbeeldvragen voor een goed gesprek met je klant.

Let op, deze webinar wordt in het Engels gegeven.

Op deze pagina kan je je inschrijven voor het Masterclass webinar over Kanker en Adem. Klik op de button hieronder om je op te geven.

Doorloop alsjeblieft alle stappen van het betaalsysteem om je inschrijving te bevestigen.  Je ontvangt je log-in details voor de Masterclass dichter tegen de datum van het webinar.

Ik kijk er erg naar uit om je bij de Masterclass te verwelkomen!

Datum: vrijdag 6 november 2020 – ENGELSTALIG

Tijden: 19.30 – 22.00 uur

Kosten: 100 euro, direct online te betalen bij inschrijving.
Deze prijs is inclusief het webinar van 2,5 uur, een opname van het webinar die een maand na het webinar beschikbaar voor blijft voor jou en een hand-out met alle belangrijke details zoals referenties, etc.

Taal: Engels

Minimum aantal deelnemers: het webinar gaat door bij een minimum van 6 deelnemers.

Mocht je wat laat zijn met aanmelden, zorg dan dat je je in ieder geval minimaal een uur van tevoren aanmeldt, anders krijg ik het niet voor elkaar om je de link toe te sturen voordat we beginnen.

Schrijf je hier in

Share