Leef je leven met plezier

In deze drukke tijden met vele onzekerheden gebeurt het maar al te vaak dat mensen zoals jij en ik in de stress schieten bij tijd en wijlen en dat zorgen een onderdeel uitmaken van ons leven.

Dit voelt vervelend, omdat we niet in onze kracht staan en het huilen ons vaak nader staat dan het lachen. We verliezen onze levensvreugde en geluk in het leven.

Nou wil natuurlijk niemand de rest van zijn leven zo slijten, dus wat gaan we doen? We gaan wensen om een beter leven. Sommigen spreken dit uit naar vrienden en familie, veranderen dingen in hun leven waarvan ze verwachten dat het hun gelukkiger gaat maken (een andere baan, nieuwe vrienden of een andere relatie) en anderen gebruiken visualisatie om hun leven en draai te geven.

Een grote valkuil hierbij is echter als je gaat wensen vanuit die positie van stress en zorgen. Dat werkt averechts.

Bekijk mijn videoblog om te zien hoe het anders kan. Als je mijn tips gaat volgen zul je zien hoe je ineens andere resultaten zult boeken.

Ik wens je veel plezier en vreugde in je leven, opdat je hier maar meer en meer van mag creëren en kunt verspreiden onder de mensen om je heen!

Veel liefs,

 

Nadja

Share

Laat wat van je horen

*