Laat je oren eens strelen…

Hartopenend
Soms kom  je dingen tegen die je direct naar het hart grijpen. Zo was ook mijn eerste encounter met Mirabai Ceiba.

Mensen die mij kenen weten dat ik van mantra zingen houdt en vooral van de fijne energie die ik voel als ik naar mantra’s luister of meezing.
Ik ben dus ook regelmatig te vinden bij de concerten van heartfire, een organisatie die de beste spirituele zangers naar Nederland brengt en ze een podium geeft.
Naast de wereldberoemde zangers zoals Deva Premal& Miten ( 16 & 17 oktober) en Krishna Das ( 26 & 27 juni), hebben ze nu ook Mirabai Ceiba voor de zoveelste keer bereid gevonden om in Amsterdam te komen zingen. De energie die dit prijswinnende trio weet neer te zetten is werkelijk magisch.

Soms kom  je dingen tegen die je direct naar het hart grijpen. Zo was ook mijn eerste encounter met Mirabai Ceiba.

Mensen die mij kenen weten dat ik van mantra zingen houdt en vooral van de fijne energie die ik voel als ik naar mantra’s luister of meezing.
Ik ben dus ook regelmatig te vinden bij de concerten van heartfire, een organisatie die de beste spirituele zangers naar Nederland brengt en ze een podium geeft.
Naast de wereldberoemde zangers zoals Deva Premal& Miten ( 16 & 17 oktober) en Krishna Das ( 26 & 27 juni), hebben ze nu ook Mirabai Ceiba voor de zoveelste keer bereid gevonden om in Amsterdam te komen zingen. De energie die dit prijswinnende trio weet neer te zetten is werkelijk magisch.

Geen standaardmuziek
Ze zingen geen standaard mantras: met invloeden vanuit Mexico, Peru (harp en gitaar) en de Balkan (viool) creëren ze een mix van wereldmuziek die werkelijk magisch en hartopenend is.

Er zijn nog tickets
Op woensdagavond 12 juni treden ze één keer op. Mis het niet.
Er zijn nog kaartjes voor dit concert. Vorig jaar waren ze uitverkocht. Wacht dus niet te lang als je je oren wilt laten strelen door deze prachtige muziek.

Klik hier om te luisteren en voor je tickets. Laat je gelijk inspireren voor de andere concerten die heartfire dit jaar nog aanbiedt, zoals onder andere  Sacred Earth uit Australie….waar Hans en ik vorig jaar te gast waren bij hun thuis…blokkeer 5 oktober alvast in je agenda!


Ik hoop je daar te zien,

veel liefs,

Nadja

Share

Laat wat van je horen

*