Krachtige meditatie voor moeilijke tijden – Ik ben een ster

Eén manier om jezelf en de wereld te helen. Supersimpel en heerlijk om te doen.

Mensen vragen mij al geruime tijd om de meditatie die ik vaak in mijn ademprogramma’s deel eens op te nemen, zodat ze deze begeleid kunnen doen.
Et voilá! Hier is dan de meditatie ‘Ik ben een ster aan de hemel’!

In mijn video leg ik uit waar deze meditatie vandaan komt en hoe het werkt. Met behulp van deze 12-minuten durende meditatie kan je op wereldschaal grootse veranderingen teweegbrengen: gewoon, zittend op je stoel thuis.
Want hier geldt ook weer: zo binnen, zo ook buiten. Alles wat zich binnenin jou afspeelt, weerspiegelt zich buiten jou.

Ik hoop je hiermee een dienst te doen en ben je diep dankbaar als je jouw aandacht wil besteden aan het doen van deze meditatie. Hiermee werk je op betekenisvolle wijze mee aan de totstandkoming van een betere wereld. Nu in deze tijd is dat zeker heel belangrijk.

Overigens heb ik op mijn YouTube kanaal een Playlist aangemaakt met 3 krachtige meditaties voor moeilijke tijden. Bekijk dus gerust ook de andere meditatievideo’s. Ik ben van plan om in de komende tijd meer meditaties aan dit kanaal toe te voegen, zodat je zonder al te veel kleerscheuren door deze tijd heen komt.

Ik wens je veel meditatieplezier!

Share

Reacties

  1. Nynke Groothof zegt:

    Dank je, Nadia, het was héél fijn om te doen! Dit ga ik vaker doen.
    Liefs Nynke

  2. Wat een fijne meditatie weer thxxx Nadia. Liefs, Janet

Laat wat van je horen

*