Koplopers

Een unieke kans
Ik heb onlangs iets heel bijzonders mogen meemaken (en maak het nog steeds mee) wat op zichzelf al heel groot nieuws is. De reden waarom ik het nog niet gedeeld heb, is dat ik nogal onder de voet ben gelopen door de verhuizingen en alles wat daarbij kwam kijken.

Op 28 september jl. heb ik de unieke buitenkans gehad om op het podium te staan als een van de Koplopers van de Open Circles Academy, een opleiding in business voor ZZP’ers.

Een keer per jaar looft deze school een 12-tal personen uit die een jaar lang als succesvolle ondernemers  het boegbeeld van deze Academie mogen zijn. Het is een prestigieuze eer en iets wat je toevalt. De Academy brengt een boek uit waar de persoonlijke verhalen van alle koplopers van dat jaar in verhaald worden. De reden hiervan is opdat de andere studenten en iedereen die hierin geïnteresseerd is kan lezen hoe deze 12 personen het succes hebben behaald als ondernemer in hun bedrijf. De bedoeling van dit boek is dat anderen geïnspireerd raken en begrijpen dat dit succes óók voor hun mogelijk is. Open Circles Academy werkt er voor om zo veel mogelijk ZZP’ers tot hun hoogste potentieel te laten uitgroeien en daarmee als bewuste ondernemer bij te dragen aan het bewustzijn van deze wereld.

Mijn rol als koploper is om als vraagbaak te dienen voor iedereen die wil weten hoe ik dit succes tot stand heb gebracht. Ik kwijt me graag aan deze taak en ik nodig iedereen uit om vragen te stellen als deze bij je leven op dit moment.

Benoemd als koploper
Ik was enorm blij verrast om eind juni gebeld te worden met de mededeling dat ik voor het jaar 2014 en 2015 als één van de Koplopers geselecteerd ben!

Ik moet je eerlijk toegeven dat ik aanvankelijk niet het gevoel had deze titel te verdienen. Naar mijn idee kon ik nog zo veel meer groeien in mijn business en heb ik nog zo veel ideeëm die ik wil uitwerken dat ik dacht daar misschien over een paar jaar pas aan toe te zijn.
De Academy dacht daar kennelijk anders over. In een poll ben ik er met mijn cijfers kennelijk zo goed uitgekomen dat ze mij deze positie NU AL waard vonden!

Ik vind het een ongelofelijke eer om daar als koploper samen met de andere koplopers op het podium te hebben mogen staan en daar te vertellen over mijn ademwerk. Ik realiseerde mij later pas aan de hand van de overweldigende reacties van mensen in de zaal, hoe bijzonder het is dat ze gekozen hebben voor iemand die niet alleen een alternatieve therapeut is, maar nota bene ademwerk doet. Ik begreep toen pas, wat een doorbraak dit kan betekenen voor het ademwerk in Nederland. Ik raak er helemaal stil van.

Ademwerk in de spotlight – mijn droom
Wat mooi, dat het ademwerk op deze manier in de spotlight gezet wordt. Wat bijzonder dat ook Open Circles hier achter wil staan. Dit past zo naadloos in mijn visie, het is ongetwijfeld door spirit zo geregeld. Mijn visie is dat het heel goed mogelijk is om succesvol ondernemer te zijn in een beroep in de alternatieve geneeskunde.
Niets is mooier dan succesvolle professionals in het gebied van de alternatieve geneeskunde. Op deze manier kunnen wij met zijn allen deze technieken breed uitdragen, zodat zo veel mogelijk mensen hiermee in aanraking komen. Als wij succesvol zijn, dan bereiken we ook een groter publiek. Op deze manier kunnen we samen de wereld verheffen tot een plek waar iedereen in licht, liefde en harmonie samenleeft….dit is mijn droom…..
Ik hoop van harte dat andere therapeuten dit als een voorbeeld kunnen zien en begrijpen dat dit ook voor hun is weggelegd.

Samen staan we sterk, laten we ervoor gaan!

Koplopers on stage allemaalKoplopers boek 1

Share

Reacties

 1. Hoi Nadja,

  Wat fijn dit te lezen. Gefeliciteerd! Prachtig hoe je met jouw ademwerk bijdraagt aan het creeren van een mooiere wereld. Veel succes verder en ik ben benieuwd je verhaal te lezen in de nieuwe koplopers volgend jaar 🙂

  Warme groet,
  Femke Zwart
  http://www.connectingsounds.nl

 2. Ancella zegt:

  Wauw! Nadja geweldig! Wat een inspirerend verhaal. Gefeliciteerd! warme Groet, Ancella

Laat wat van je horen

*