Kanker komt meer voor dan huwelijken

Raar, maar waar: de kans om kanker te krijgen is inmiddels groter dan de kans om te trouwen, een eerste kind te krijgen of een diploma van de universiteit te krijgen.

Dit nieuws kwam uit in een rapport van een vooraanstaand goed doel voor kanker in het Verenigd Koninkrijk.

Het rapport is samengesteld vanuit verschillende bronnen, waaronder o.a. gepubliceerde wetenschap en officiële statistieken. Het overzicht liet zien dat in 2015, ongeveer 360.000 mensen gediagnostiseerd zijn met kanker in het VK. Schattingen verwachten dat dit getal inmiddels is gestegen.
Ongeveer 35% van de kankergevallen zijn dat jaar bij mensen van onder de 65 jaar vastgesteld, waaronder meer dan 2000 kinderen en tieners.

De organisatie stelt vast dat er ongeveer 70.000 meer gevallen van kanker waren dan huwelijken en ongeveer 50.000 meer dan vrouwen die bevallen zijn van hun eerste kind of jonge mensen die een diploma aan de universiteit kregen uitgereikt.

Het krijgen van kanker, veranderd je leven. Je kunt je hier niet op voorbereiden en velen voelen zich stuurloos na de diagnose. Het is belangrijk dat we allemaal beter voorbereid zijn over wat we kunnen verwachten, als dit nieuws ooit komt.

Helaas geeft de huidige maatschappij geen handvatten over hoe je moet omgaan met de emoties en de stress die gepaard gaan met een dergelijke diagnose.
Het is belangrijk om de stress en emoties te verwerken, aangezien het verloop van de kanker afhankelijk is van hoe goed je in staat bent om je emoties te uiten en te verwerken.

Gelukkig kan je met behulp van Trqansformational Breath je emoties en negatieve gedachten verwerken, waarbij je jezelf de beste kansen geeft op genezing en een goede toekomst.

Voor degenen die de ultieme transformatieweek of Levels II & III bij mij hebben gevolgd, prijs jezelf gelukkig! Je hebt nu al direct HET gereedschap in handen om je eigen gezondheid zo goed mogelijk te bewaren. Misschien is dit weer een aansporing om het ademen thuis op te pakken?

 

Klik hier voor het originele artikel

Share

Laat wat van je horen

*