Jij bent een ster

you are a star

 

Een paar weken geleden heb ik een meditatie met de groep in een ademweekend gedeeld, die ik heel regelmatig voor mezelf gebruik en regelmatig met mijn groepen deel.
Dit is de tweede meditatie die ik met je deel die je helpt verbinden met je hartsenergie. Ik ben blij dat ik deze nu met je mag delen, omdat ik deze meditatie niet alleen heel fijn vind, maar omdat ik deze vooral zo ongelooflijk krachtig vindt. Het is wellicht de meest krachtige meditatie die ik ken.

Heel jezelf, heel de wereld

Het prachtige aan deze meditatie is dat je niet alleen jezelf heelt m.b.v. deze meditatie, maar dat het gelijktijdig een heel krachtig effect heeft op de rest van de wereld.

Sandra Ingerman is een zeer begaafd sjamane. Het is tijdens een lezing met haar dat ik deze meditatie voor het eerst deed, een flink aantal jaren geleden. Sandra houdt ervan om de dingen die ze energetisch doet ook te onderzoeken met meer tastbare methoden.

Zo heeft ze laten zien dat het doen van deze meditatie ervoor zorgt dat water met een pH-waarde (zuurgraad) van 11,5 wat giftig is als je het zou drinken, zakt naar een pH-waarde van 9,5  als de fles met water twee dagen in de ruimte staat waarin ze met haar groep een aantal keren deze meditatie heeft gedaan. Let op, niemand wist van de fles water af en niemand heeft ooit ergens energie naartoe gestuurd of iets geheald. Het is alleen maar: ik ben een ster. Verder niets.
We doen dus niets met de ander, een situatie. Er wordt nergens iets naartoe gestuurd.

Eenheid

Als we dat zouden doen, dan houden we de afgescheidenheid nog steeds in stand: de ander is niet ik en de situatie staat buiten mij. Als je gaat healen of energie gaat sturen, dan ga je uit verbinding. Ik BEN namelijk de ander en de situatie, net zogoed als jij dat bent…..

Door iedere dag onderstaande meditatie te doen, voorzie ik de wereld met de meest krachtige healing die er bestaat: ik ben een ster, oftewel ik ben het licht. Als ik het licht ben, dan is dat wat de rest van de wereld buiten mij is. Heerlijk toch?

Dit lijkt mij nou een werkelijke win-win situatie.

De meditatie duurt iets minder dan 10 minuten. Geniet van de meditatie en ik hoop dat je deze heel, heel vaak zult doen!

Share

Laat wat van je horen

*